KEM Speelkaarten Arrow Zwart en Goud


De Amerikaanse KEM poker speelkaarten arrow goud en zwart worden rechtstreeks geïmporteerd uit de USA. KEM kaarten worden gemaakt door USPCC uit de Verenigde Staten van Amerika en nu te koop bij speelkaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

KEM Speelkaarten Arrow Zwart en Goud

De elite speelkaarten voor poker spelers, KEM heeft zijn reputatie als 's werelds beste pokerkaarten zeker verdiend. KEM kaarten zijn de enige speelkaarten die de klassieke snap en het gevoel van papier biedt met de ongeëvenaarde duurzaamheid en de echtheidskenmerken van kunststof speelkaarten.

Alleen echte KEM kaarten zijn gemaakt van 100% plastic cellulose acetaat, ze zijn sterk maar toch zeer flexibel om te schudden. Ze gaan langer mee dan alle andere plastic speelkaarten. Ze schudden zeer goed en zijn praktisch onmogelijk om te markeren of te deuken.

KEM® merk speelkaarten zijn de mooiste kaarten van de wereld, KEM poker kaarten niet blootstellen aan extreme temperaturen. Made in the USA door USPC.

Meer informatie
Merk KEM
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud en zwart
Materiaal kaarten Plastic acetate kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
EAN code 0073854300855
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KEM Speelkaarten Arrow Zwart en Goud
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: