Kerstmis speelkaarten

Speelkaarten voor de Kerst kopen? Wat dacht je dan van deze super sfeervolle Kerstmis speelkaarten? Een prachtig nieuw kerstmis deck! Dit is het perfecte kerstcadeau voor onder de kerstboom, om jezelf cadeau te doen of een uitermate geschikt kado voor iedereen die van Kerstmis houdt!

Vier Xmas in stijl en speel na het kerstdiner met deze kerst speelkaarten je favoriete kaartspel met de hele familie. Zo kom jij de kerstdagen met jouw familie zeker door! Prettige kerstdagen gewenst namens alle medewerkers van Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 12,95

Kerstmis speelkaarten

In 2015 vierden we het vakantieseizoen Kerstmis met een 100% aangepast deck speelkaarten met kerstthema's, vakkundig ontworpen door Natalia Silva. De speelkaarten waren een grote hit en direct uitverkocht; dus heeft Penguin Magic een volledig nieuw Kerstmis kaartspel gemaakt voor 2017!

Dit Kerstmis speelkaarten deck staat vol met unieke, grillige afbeeldingen op alle kaarten. Geen twee speelkaarten zijn hetzelfde en ze bevatten speelse afbeeldingen van de Kerstman, sneeuwpoppen, rendieren en natuurlijk pinguïns! Zelfs mevrouw Claus verschijnt! De kaartsymbolen zijn geïntegreerd in het Kerst speelkaarten ontwerp, waardoor dit een super sfeervol kaartspel is voor tijdens de Kerstdagen. Deze Christmas playing cards hebben aan de achterkant van de speelkaarten prachtige rode en witte Kerst designs waardoor deze Kerstmis kaarten er klassiek en traditioneel uitzien. Dit Kerstmis kaartspel heeft genoeg complexiteit om er mooie cardistry moves mee te doen. Ook deze Christmas playing cards zijn ontworpen door Natalia Silva, een kunstenares achter de schattige Russische volkskunst speelkaarten, precies op tijd voor de feestdagen. Happy Holidays & Merry Christmas!

Dit Christmas deck heeft 52 unieke illustraties die zijn geïnspireerd op de feestelijke kerstsfeer, inclusief een diptiek met 2 Jokers die samen één grote afbeelding vormen van de Kerstman die in zijn slee vliegt + 2 double backers: één rood en één groen. Deze Xmas speelkaarten zijn door USPCC geprint op klassiek karton met een hoogwaardige afwerking en Q1 kwaliteit.

Christmas Playing Cards
© 2017 Penguin Magic
Designed by Natalia Silvia
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Penguin Magic
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kerstmis speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: