Nieuw

PlayStation speelkaarten

PlayStation speelkaarten voor de kaart spelers! Een geweldig cadeau voor gamers van alle leeftijden, de PlayStation speelkaarten zijn een officieel gelicentieerd product van Sony Interactive Entertainment Inc.

Harten, ruiten, schoppen en klaveren zijn in dit PlayStation kaartspel vervangen door de iconische PlayStation® vormen: cirkel, driehoek, vierkant en kruis. De PlayStation speelkaarten worden geleverd in een tinnen opbergblikje geïnspireerd op de originele PlayStation console.

Op voorraad
€ 6,95

PlayStation speelkaarten

Deel jezelf een winnende hand met deze PlayStation speelkaarten van Sony. Voor de kaartspelers, PlayStation speelkaarten! Een leuke set speelkaarten geïnspireerd op de originele klassieke console. Dit PlayStation kaartspel is voorzien van een standaard deck speelkaarten met de kaartsymbolen die worden weergegeven als de iconische PlayStation symbolen. Een retro-cool cadeau voor gamers, de speelkaarten worden compleet geleverd met een van reliëf voorzien opbergblikje ontworpen als de klassieke PlayStation 1 console. De gameconsole die als eerste ooit 100 miljoen exemplaren heeft verkocht, werd in 1994 geïntroduceerd door het Japanse bedrijf Sony. De PlayStation van Sony werd al snel één van de bekendste game merken ter wereld. Met opeenvolgende consoles die voortbouwen op het originele ongekende succes (inclusief de best verkopende console aller tijden, de PlayStation 2), zijn de iconische afbeeldingen, naam en logo's van het merk Sony direct herkenbaar voor gamers van alle leeftijden. De PlayStation controller, met zijn onderscheidende vorm en iconische knoppen met als symbolen een groene driehoek, blauwe x, rode cirkel en roze vierkant, is nu vrijwel synoniem aan gaming op consoles in het algemeen.

Dit PlayStation deck heeft 52 kartonnen speelkaarten in poker formaat + 2 jokers en wordt geleverd inclusief een tinnen speelkaarten blikje.

PlayStation Official Licensed Product

PlayStation Playing Cards
“PlayStation” en “∆ O X □” zijn handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc.
Designed in de UK
Made in China

Meer informatie
Merk PlayStation
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Metalen box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PlayStation speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.