Kinder speelkaarten


Speelkaarten ontworpen door kinderen, voor kinderen. Een deel van de opbrengst van deze kinder speelkaarten komt ten goede aan kinderen in ontwikkelingslanden. Kaart nu thuis met een wel hele kinderachtige speelkaarten voorzien van prachtige tekeningen van kinderen.

Op voorraad
€ 12,95

Kinder speelkaarten

Speelkaarten met een doel. Het bieden van hoop aan de kinderen over de hele wereld met de magische kracht om kinderen te laten dromen. Deze schattige speelkaarten met kindertekeningen zijn ontworpen en geïllustreerd door 43 kinderen uit Zuid-Korea. Voor elke verkocht deck kinder speelkaarten wordt 7% van de verkoopprijs gedoneerd aan kinderen in ontwikkelingslanden. Deze poker size speelkaarten gemaakt van karton zijn gedrukt in Verenigde Staten van Amerika door de US Playing Card Company. 52 Speelkaarten met 2 indexen + 1 joker kaart en 1 bonus kaart.

PLAYING CARDS CREATED BY CHILDREN IN SOUTH KOREA
SINDS 2015
Gemaakt door de United States Playing Card Company
Ontworpen door Nojee
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 54 kaarten
Aantal Jokers 1 Joker
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kinder speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.