Kwartet speelkaarten Disney Vaiana


Het 2 in 1 kwartet kaartspel van Disney Vaiana met prachtige Walt Disney speelkaarten is online te koop bij speelkaarten winkel. Vaiana kwartet is een prachtig Nederlands kwartetspel en actiespel met uitgebreide spelregels binnen in de verpakking.

Geen voorraad meer
 

Kwartet speelkaarten Disney Vaiana

Vaiana is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm uit 2016 van Disney, het is de 56ste animatiefilm van de Walt Disney Animation Studios. De Disney film Vaiana gaat over de avontuurlijke en dappere tiener Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders, de grootste zeevaarders van Oceanië, herstellen. Alle Disney Vaiana kwartet speelkaarten zijn door Cartamundi gemaakt van gelamineerd karton en worden geleverd in een kartonnen kaartdoosje. Dit familie kaartspel is een kwartetspel en actiespel inéén en heeft 32 kwartet speelkaarten voorzien van vrolijke afbeeldingen van personages uit de nieuwste Disney film Vaiana: Maui, Pua, Heihei, Kakamora, Chief Tui en nog vele anderen.

Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers
Minimum leeftijd: 4 jaar en ouder
Inclusief: Uitgebreide spelregels binnenin de verpakking
Kwartet speelkaarten: Met extra grote kwartet kaarten

Kwartet speelkaarten Disney Vaiana
Cartamundi sinds 1765
Gemaakt in België

Meer informatie
Merk Disney
Aantal kaarten 32 kaarten
Afmetingen kaarten Kwartet (66 x 100 mm)
Index kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kwartet speelkaarten Disney Vaiana
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.