Leonardo speelkaarten Piatnik


Leonardo da Vinci was de belichaming van een renaissance man, een wetenschapper, uitvinder en kunstenaar van een onovertroffen genie.

Deze Leonardo speelkaarten Piatnik zijn voorzien van de mooiste schilderijen gemaakt door het genie zelf Leonardo da Vinci, schitterende playing cards voor verzamelaars.

Op voorraad
€ 5,49

Leonardo speelkaarten Piatnik

Piatnik playing cards maakt al sinds 1824 de beste speelkaarten in de Europese Unie in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze prachtige Leonardo playing cards. Deze collectors playing cards vieren de sublieme kunst van een rusteloos genie, de mysterieuze schoonheid van portretten zoals de Mona Lisa en de spirituele intensiteit van Madonna's, heiligen en engelen. Op de achterkant van deze Leonardo da Vinci playing cards staat een uitvergroting van het gezicht van de Mona Lisa en op de voorkant van deze Leonardo speelkaarten Piatnik vind je de mooiste schilderijen van Leonardo da Vinci. Op het speelkaartendoosje staat het zelfportret van Leonardo da Vinci uit ca. 1512-1515.

Over Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci zijn volledige naam is Leonardo di Ser Piero (1452 - 1519) was anatomist, architect, beeldhouwer, componist, filosoof, ingenieur, natuurkundige, scheikundige, schilder, schrijver en uitvinder uit de Florentijnse Republiek, tijdens de Italiaanse renaissance.

Het schilderij de Mona Lisa
Eén van Leonardo da Vinci’s meest bekende kunstwerken is de Mona Lisa (La Gioconda) wat tegenwoordig in het Louvre in Parijs in Frankrijk hangt. Als één van de beroemdste schilderijen ter wereld komen er in het Musée du Louvre dagelijks ongeveer 22.000 bezoekers kijken naar de Mona Lisa van Leonardo da Vinci.

Deze Leonardo Da Vinci playing cards van Piatnik hebben 54 kartonnen poker size speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd. De Leonardo speelkaarten Piatnik zijn geprint in de Europese Unie door de kaartenfabriek van Piatnik in Oostenrijk.

Leonardo Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1657
Made in Austria in the EU

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Leonardo speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.