Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Banshees Cards for Throwing Advanced

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Ben je een kaarten gooier? Wil jij drastisch verbeteren met speelkaarten gooien? Wil je een kaarten gooien worden?


Maximum snelheid. Maximale precisie. Maximale impact. Het is de cutting edge van het kaartgooien. Laat jouw kaarten vliegen zoals nooit tevoren met deze Banshees Cards for Throwing Advanced.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
€ 16,95

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 29,90

  1.    Huidig productBanshees Cards for Throwing Advanced
  2.    Banshees kaarten om te gooien Standaard Editie

Productbeschrijving

Details

Banshees Cards for Throwing Advanced

De volgende evolutie van de ultieme gooi kaart is hier, de introductie van Banshees Advanced! Dit ongelooflijke deck is vanaf de grond af aan opnieuw ontworpen voor maximale snelheid, duurzaamheid, precisie en impact. De Banshees Cards for Throwing Advanced bereikt niet alleen een consistente en moeiteloze kaartvlucht, maar produceert ook een luidere sonische schreeuw als nooit tevoren.

Met precisie vervaardigd en zwaarder versterkt materiaal, maakt dat de Banshees Cards for Throwing Advanced het gooien van standaard speelkaarten niet langer nodig is. Zoals elke ervaren kaarten gooier weet, verliest het zijn aërodynamische vorm en uiteindelijk zijn precisie als kartonnen speelkaarten buigen. De Banshees Advanced speelkaarten behouden zijn slanke, low-profile aerodynamische vorm, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Hij buigt nooit, waardoor je maximale precisie en doordringende kracht behoudt zelfs na intensief gebruik.

Terwijl je Banshees Advanced door de lucht scheert, produceert de nieuw ontworpen kaart geluidsgolven die sterker zijn dan ooit tevoren. Voor de leek geeft het sonische gefluit de illusie van extra intensiteit en snelheid. Voor de ervaren kaartwerper is het gewoon helemaal cool.

Er zitten 54 Banshees speelkaarten in één deck Banshees Advanced Cards for Throwing. De Banshees Cards for Throwing Advanced hebben een poker size afmeting en zijn in China gemaakt van plastic, het ontwerp van deze speelkaarten om mee te gooien is gemaakt in Amerika. Deze Banshees Cards for Throwing decks zijn speciaal gemaakt om te gooien. Zwaarder materiaal zorgt voor een luider geluid, snellere snelheid en maximale precisie.

The Original Banshees Cards for Throwing

Precisie vervaardigd - Vlucht getest - Snelheid gegarandeerd
Murphy’s Magic Playing Card Company

Designed in The USA
Made in China

Extra informatie

Extra informatie

Merk Murphy’s Magic
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal Kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Banshees Cards for Throwing Advanced

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: