Bicycle Bone Riders speelkaarten

Heb jij al Halloween speelkaarten in huis om een griezelig gezellig Halloween feestje mee te bouwen?

Wat dacht je dan van deze griezelige limited edition kaarten van Bicycle, de Bicycle Bone Riders speelkaarten, ze zijn de perfecte manier om de "trick" weer in te zetten in de trick-or-treat tocht tijdens Halloween op 31 oktober.

Op voorraad
€ 10,95

Bicycle Bone Riders speelkaarten

Kinderen zullen dol zijn op de pompoenen, vleermuizen en skeletten die over de achterkant van de kaarten dansen en volwassenen zullen de speelse Halloween draai aan Bicycle's klassieke Rider Back ontwerp waarderen. De macabere illustraties op maat sieren de jokers en schoppen aas om van dit Halloween kaartspel een onvergetelijke feestelijke of feestelijke manier te maken om het seizoen bij je volgende kaartspelletje te vieren.

Bicycle Bone Riders speelkaarten hebben 56 poker formaat kaarten inclusief 2 jokers, 1 blank face kaart en 1 double backer kaart. De Bone Riders kaarten zijn geprint door de United States Playing Cards Company in Amerika op karton en zijn verpakt in een feestelijke speelkaartendoosje gemaakt van premium mat karton en voorzien van typografie met reliëf.

Bicycle Bone Riders Playing Cards

504 Bicycle
The U.S. Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Bone Riders speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.