Bicycle Black Rose Playing Cards


De Bicycle Black Rose playing cards, moderne en prachtige speelkaarten maar dan in een klassieke stijl, je zult blij zijn om dit Bicycle deck te bezitten.

Dit Bicycle Limited Edition Black Rose deck is een donker maar mooi ontwerp met een cryptische boodschap.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 10,95

Bicycle Black Rose Playing Cards

De zwarte roos heeft altijd een vleugje mysterie om zich heen hangen! Sommigen zien het als een teken van de dood, anderen zien het als een prachtig spookachtig teken en nu is het voor iedereen zichtbaar. De Bicycle zwarte roos speelkaarten zijn iets dat voor altijd zal voortleven. Met de Black Rose en zijn rijke symboliek als het centrale motief, dit rozen deck maakt gebruik van een wit, zwart en rood kleurenschema en heeft een gedetailleerd back design. De prachtige court cards tonen personages uit een ander tijdperk. De plaatjes speelkaarten zijn die van de donkere tijden. Altijd klaar voor alles war op hun weg komt en altijd daar om schoonheid in de schaduw te vinden. Gepersonaliseerde court cards met moderne elementen verwijderen het stof van de originele standaard speelkaarten zonder de klassieke look and feel te vernietigen. De genummerde speelkaarten worden allemaal geleverd met een volgroeide roos die bloeit vanuit de handgetekende custom pips. Een rijk en ingewikkeld design aan de achterkant van de Bicycle Black Rose playing cards bestaande uit strakke en gladde lijnen, waardoor het zeer interessant is om naar te kijken zonder dat je overweldigd bent door overmatige en onnodige rommel.

Dit Bicycle Black Rose deck heeft 56 poker formaat speelkaarten inclusief 2 Jokers + 1 advertentie kaart en 1 double back gaff card die geprint zijn door USPCC op Bicycle brand cardstock en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion finish van Bicycle voor easy shuffling en optimale prestaties. Deze Bicycle Black Rose playing cards zijn op de markt gebracht door een kickstarter campagne van Collectable Playing Cards en zijn een onetime print-run van slechts 2700 decks, dus super zeldzame speelkaarten.

Bicycle Black Rose Playing Cards
Collectable Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Black Rose Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.