Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Bicycle Blackout Kingdom Playing Cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Bicycle Blackout Kingdom playing cards van Gambler’s Warehouse heeft 56 custom collectable cards die gedrukt zijn door USPCC op Bicycle speelkaarten karton.


Gambler's Warehouse is gepassioneerd over speelkaarten, excellente ontwerpen en cardistry.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
€ 14,95

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 20,20

  1.    Huidig productBicycle Blackout Kingdom Playing Cards
  2.    Bicycle Deck Tragic Royalty

Productbeschrijving

Details

Bicycle Blackout Kingdom Playing Cards

In de hoogtijdagen van koningen, overheerste een mysterieuze kracht over alle koninkrijken die de rijken, machtigen en rijken bezaten, waardoor de koningen gedwongen werden om hun koninkrijken blind te regeren. De armen werden echter niet beïnvloed door deze mysterieuze kracht. De rijken en machtig hadden geen andere keuze dan verenigd te worden met de armen tegen deze kracht om hun koninkrijk te redden. Sommige mensen geloven dat de mysterieuze kracht de ogen van de demon waren, maar anderen geloven dat het de waakzame ogen van de goden waren. De inspiratie voor het ontwerp van deze Bicycle Blackout Kingdom playing cards is deze legende, over de alliantie tussen rijke en arme mensen tegen een mysterieuze kracht om hun koninkrijk te redden. Dit Bicycle kaartspel bevat de essentie van een verhaal als dit, met donkere speelkaarten, zwart en wit en met op maat gemaakte speelkaarten die blinde koninklijke personages laat zien onder de invloed van die mysterieuze kracht.

De Bicycle Blackout Kingdom speelkaarten zijn gemaakt door Gambler’s Warehouse en mede mogelijk gemaakt door een playing card project op het crowdfundplatform kickstarter. Het Blackout Kingdom deck is het derde deck uitgebracht door Gambler's Warehouse uit Dallas Texas. Dit Bicycle Blackout Kingdom deck heeft 56 poker size playing cards geprint op premium Bicycle karton door USPCC en afgewerkt met een air-cushion finish zodat deze Bicycle speelkaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. De Bicycle Blackout Kingdom playing cards zijn een limited edition en worden geleverd met 2 Jokers + 2 gaff cards: 1 split face + 1 double backer kaart.

Bicycle Blackout Kingdom Playing Cards
Gambler’s Warehous Dallas Texas
© 2014 The United States Playing Card Company
VERTROUWD SINDS 1885
Made in the USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Bicycle Blackout Kingdom Playing Cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: