Bicycle Dragon Playing Cards

Bicycle speelkaarten brengt met deze Bicycle Dragon playing cards de legendarische wezens uit de fantasiewereld naar je hand.

De draken speelkaarten van Bicycle zijn gemaakt in poker grootte en zijn van de gebruikelijke kwaliteit die je van Bicycle gewend bent.

Op voorraad
€ 6,95

Bicycle Dragon Playing Cards

Draken behoren tot de meest populaire en bestendige mythologische wezens ter wereld en maken deel uit van verhalen in vele culturen van Europa tot in China. De draak kan een symbool zijn van macht, kracht en veel geluk voor hen die waardig zijn en vaak een belangrijke rol spelen als bewaker van schatten.

Dit Bicycle Dragon deck heeft 56 speelkaarten in poker formaat inclusief één draken kaart en twee Jokers. Deze Dragon speelkaarten zijn door de United States Playing Card Company gedrukt op premium karton en afgewerkt met de gebruikelijke air-cushion finish. De Bicycle Dragon playing cards hebben ingewikkelde en unieke handgetekende designs en het kaartendoosjes is voorzien van folie met reliëf details.

Bicycle Dragon Playing Cards
© 2018 The United States Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Dragon Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.