-15.77%

Bicycle Explostar Playing Cards

Het eerste cardistry deck van Collectable Playing Cards is klaar en staat op het punt om te ontploffen!

Deze cardistry kaarten van de Bicycle Explostar playing cards zijn nu via het internet te koop bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
Slechts 9 over
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 13,00

Bicycle Explostar Playing Cards

Het eerste cardistry deck van Collectable Playing Cards om één van de meest visueel aantrekkelijke ontwerpen cadistry kaarten ooit te maken! Met revolutionaire vormen voor kaartmanipulatie en cardistry. Het kenmerkende ontwerp van de achterkant van deze Bicycle speelkaarten is een prachtige verandering van tempo ten opzichte van een normaal fanned deck. Veel denkwerk en prachtige ontwerpdetails zijn in het maken van deze fantastische fan back speelkaarten gestopt! De verbazingwekkende abstracte vormen en figuren passen perfect bij het levendige kleurenpallet. Het signature back design van deze Bicycle kaarten spat er als vuurwerk vanaf als de fan zich uitwaaiert wat het volledige effect completeert. Het design van de achterkant van de speelkaarten loopt door naar de voorkant van de kaarten. Wat dat betekent is dat de fan aan de voorkant net zo prachtig is als de fan met de achterkanten van deze Bicycle Explostar playing cards!

De Bicycle Explostar playing cards zijn mede mogelijk gemaakt door middel van een crowdfundactie op het platform van kickstarter.com.

De Bicycle Explostar speelkaarten zijn door Juniardi Satyanagara ontworpen en gemaakt door Collectable Playing Cards. Dit Bicycle Explostar deck heeft 56 poker formaat kaarten geprint op Bicycle karton door USPCC en afgewerkt met een Air-Cushion Finish zodat deze Bicycle cards makkelijk schudden en optimaal presteren. De Bicycle Explostar kaarten worden geleverd met 2 Jokers + 1 double backer gaff card en 1 advertentie kaart.

Bicycle Explostar Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
Collectable Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Explostar Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.