Bicycle kaarten cyclist rood


Fietsen: tijdloos plezier voor iedereen!

Toen het merk Bicycle in 1885 werd gelanceerd, was fietsen iets nieuws namelijk fun. Meer dan 130 jaar later is fietsen nog altijd één van de meest gewaardeerde sporten over de hele wereld. Met een knipoog naar het classic rider back speelkaarten ontwerp, herinneren de Bicycle kaarten cyclist ons eraan hoe tijdloos en leuk beide kunnen zijn.

Geen voorraad meer
 

Bicycle kaarten cyclist rood

In de late 1880's werd de fiets gebruikt voor recreatie, vervoer en wedstrijden. De evolutie stond nooit meer stil met vooruitgang in aerodynamica, mechanica en materialen om het steeds groeiende aantal fietsuitdagingen te weerspiegelen van zowel professionals als amateur wielrenners. Styling ging mee met zijn tijd en nam ons mee op een reis van kleuren en ontwerpen om tegemoet te komen aan het grote aantal fietstrends, vooruitgang en persoonlijkheden. Of het nu gaat om sport, plezier of reizen, fietsen blijft ons charmeren en raken.

De makers van de best verkochte speelkaarten ter wereld, The United States Playing Card Company lanceerde het merk Bicycle in 1885, geïnspireerd op de "fiets rage" van de late 19de eeuw. Dit deck Bicycle kaarten cyclist vertegenwoordigt de modernisering van de fietscultuur zoals het betrekking heeft op het klassieke Rider back design. Bicycle speelkaarten ... altijd vooruit. 52 Kartonnen Bicycle speelkaarten + 2 jokers gemaakt in poker formaat afgewerkt met een air-cushion finish.

Bicycle Cyclist Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle kaarten cyclist rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.