Bicycle Bacon Lovers speelkaarten


Bacon oftewel spek van het varken, wie houdt daar nu niet van?

De Bicycle Bacon Lovers speelkaarten zijn allemaal voorzien van stripachtige karikaturen van varkens. Speel nu jouw favoriete kaartspel met deze vette varkens speelkaarten. Tijdens een kaartspelletje kom je met dit Bacon deck van Bicycle de meest grappige varkentjes tegen.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Bacon Lovers speelkaarten

Spek liefhebbers opgelet, het is tijd om met het lekkerste kaartspel op de markt een kaartspelletje te doen. De allerlekkerste kaarten zijn namelijk de Bicycle Bacon Lovers speelkaarten. Je kunt het heldere aroma van het varkensvlees in dit deck al bijna ruiken door er gewoon naar te kijken. Verwen je ogen met de varkens die je plagen met hun mollige buiken en eindeloze hoeveelheden sappig spek.

Dit kaartspel met alleen maar varkens is ontworpen door Collectable Playing Cards en gemaakt door USPCC. De 56 Bicycle speelkaarten in poker formaat zijn gedrukt op premium karton en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish zoals je van Bicycle cards gewend bent. Dit Bicycle Bacon deck wordt geleverd met 2 jokers en 1 double back gaff card.

Bicycle Bacon Lovers Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Bacon Lovers speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.