Bicycle oude meesters speelkaarten


De Bicycle oude meesters speelkaarten zijn met behulp van een Kickstarter campagne om de markt gekomen. Deze collectie Old Masters begint met de Mona Lisa op het kaartdoosje afgedrukt op een diepe zee groene kleur.

Geen voorraad meer
 

Bicycle oude meesters speelkaarten

Bicycle Old Masters speelkaarten, Johnny Whaam brengt je een verzameling van de grootste schilderijen van oude meesters, opnieuw geschilderd met gereedschap uit de 21e eeuw. Johnny Whaam's originele kunstwerken van de nieuw gemaakte oude meesters speelkaarten is werkelijk een prachtig kunstwerk! Gedrukt door de USPCC op karton en gemaakt door Bicycle op hun klassieke air-cushion afwerking, is dit fraai vormgegeven speelkaarten dek beslist een genot voor kunstliefhebbers. Johnny geeft zijn eigen kleine twist aan het artwork, zeker om de oorspronkelijke kunstenaars te laten glimlach. Kijk naar de verborgen kaartsymbolen op alle plaatjes speelkaarten van deze oude meester kaarten. Elke Bicycle speelkaarten dek bevat 54 originele ontworpen kaarten. Deze Old Master playing cards zijn er uiteindelijke gekomen met de hulp van een crowdfunding actie op Kickstarter. Met als doel om deze klassieke speelkaarten, de Bicycle oude meesters, verkrijgbaar te maken in de cadeauwinkels van kunst musea over de wereld! De collectie van de Bicycle old master speelkaarten bestaat o.a. uit de volgende schilderijen: Rembrandt - De Nachtwacht, Leonardo da Vinci - Mona Lisa, Frans Hals - De lachende cavalier, ook wel De Hollandse ridder getiteld, Jan Vermeer - De schilderkunst, Peter Paul Rubens - De terugkeer van Diana van de jacht en het beeldhouwwerk van Michelangelo - David.

Bicycle Old Masters Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle oude meesters speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.