Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

COPAG 310

Naast traditionele kaartspellen zoals pokerkaarten en bridgekaarten introduceert Cartamundi nu de exclusieve COPAG 310 goochelkaarten. Nu te koop bij speelkaarten winkel als standaard speelkaarten, in een gaff deck, een cardistry kaartspel, een stripper deck of als Svengali speelkaarten. COPAG is de Braziliaanse dochteronderneming van de Cartamundi Groep, de speelkaartenmaker uit Turnhout in België. Of je nu een kaartspeler, cardist of goochelaar bent de COPAG 310 speelkaarten geven je magische krachten en zorgen voor een unieke speelervaring dankzij de exclusieve true linen B9 finish en het doordachte, klassiek-moderne ontwerp van deze COPAG 310 goochel speelkaarten.

COPAG 310 magic kaarten

We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat deze true linen B9 finish playing cards in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal?

Ben jij een kaart goochelaar in spe, dan krijg je een vliegende start met de Magic kaarten van COPAG en Cartamundi. Deze COPAG goochelkaarten kopen dat doe je heel eenvoudig en snel in onze online magic shop. De COPAG 310 magic speelkaarten zijn speciaal ontwikkeld om professionele goocheltrucs uit te voeren. Bestel deze goochelkaarten online in onze goochelwinkel en probeer de COPAG 310 speelkaarten van Cartamundi nu zelf en voel het verschil.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • COPAG 310 speelkaarten rood

  COPAG 310 introduceert de exclusieve echte linnen B9 afwerking voor onovertroffen handling en ultieme flourish. De COPAG 310 speelkaarten zijn geïnspireerd door jou. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor spelers, cardisten en goochelaars.

  Probeer deze kartonnen COPAG 310 speelkaarten van Cartamundi en voel het verschil. De COPAG 310 speelkaarten kopen doe je heel eenvoudig en snel bij speelkaarten winkel.

  Meer info
  € 3,99

 • COPAG 310 speelkaarten blauw

  COPAG 310 introduceert de exclusieve echte linnen B9 afwerking voor onovertroffen handling en ultieme flourish. De COPAG 310 speelkaarten zijn geïnspireerd door jou. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor spelers, cardisten en goochelaars.

  Probeer deze kartonnen COPAG 310 speelkaarten van Cartamundi en voel het verschil. De COPAG 310 speelkaarten kopen doe je heel eenvoudig en snel bij Speelkaartenwinkel.nl.

  Meer info
  € 3,99

 • COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards

  Dit COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards kaartspel is exclusief voor cardists. Met dubbelzijdige achterkanten is deze speciale cardistry editie van de COPAG 310s van Cartamundi cards zeker een hit voor iedereen die op zoek is naar een geweldig cardistry deck voor elke dag.

  Show off met deze COPAG 310 Cardistry speelkaarten van Cartamundi, nu online te koop bij speelkaarten winkel.

  Meer info
  € 4,99

 • COPAG 310 Gaff Deck I

  Dit COPAG 310 Gaff Deck I bevat verschillende soorten speciaal ontworpen magic kaarten die uitsluitend kunnen worden gebruikt in combinatie met de standaard COPAG 310 speelkaarten rood en de standaard COPAG 310 speelkaarten blauw voor verbluffende goocheltrucs.

  Meer info
  € 5,99

 • COPAG 310 GAFF II kaarten

  De COPAG 310 GAFF II kaarten openen de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan magische routines uit te voeren, te gebruiken in combinatie met het standaard COPAG 310 deck rood, het standaard COPAG 310 speelkaarten blauw of het COPAG 310 Gaff Deck I.

  COPAG 310 GAFF II gemaakt door Cartamundi Cards voor magicians, ontdek de eindeloze magic mogelijkheden van GAFF II.

  Meer info
  € 5,99

 • COPAG 310 Stripper Deck

  COPAG 310 introduceert de exclusieve True Linen B9 afwerking voor de beste handling en ultieme flourish. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap en speciaal gemaakt door Cartamundi voor goochelaars.

  Met dit stripper deck van COPAG kun je de locatie van de speelkaarten in dit magic deck bepalen. Zelfs na het schudden kun je de gekozen kaart van de toeschouwer gemakkelijk vinden. Voor kaarttrucs met dit COPAG 310 stripper deck zijn geen vaardigheden vereist.

  Meer info
  € 7,99

 • COPAG 310 Svengali speelkaarten

  Met deze COPAG 310 Svengali speelkaarten kun je alle kaarten van het kaartspel omzetten in de kaart die jouw publiek heeft gekozen en een verbazingwekkende illusie creëren.

  Een Svengali deck zorgt voor een gemakkelijke uitvoering van schijnbaar complexe kaarttrucs en voor gebruik van dit magic kaartspel van Cartamundi zijn geen vaardigheden vereist.

  Meer info
  € 7,99

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst