Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Diamon Playing Cards N° 5 Winter Warmth

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De diamon playing cards N° 5 Winter Warmth zijn Dutch Design speelkaarten gedrukt door USPCC in de USA.


Dit diamon deck N° 5 functioneert ongelooflijk goed voor cardistry, flourishes, fans, goocheltrucs en zijn een musthave voor playing card collectors.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,00
€ 15,00

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 24,75

  1.    Huidig productDiamon Playing Cards N° 5 Winter Warmth
  2.    Rhombus Space speelkaarten

Productbeschrijving

Details

Diamon Playing Cards N° 5 Winter Warmth

De Dutch Card House Company is een creatieve speeltuin voor een collectief ontwerpers, cardists en goochelaars uit Nederland. Ze kwamen samen om verschillende ontwerpen te maken voor nieuwe speelkaarten, die werden gelanceerd en gemaakt onder verschillende labels.

Dit diamon kaartspel N° 5 is het tweede deel van een speelkaarten project op kickstarter gemaakt door Artedame Dutch Design Studio uit Amsterdam in samenwerking met Bocopo Playing Cards Company en verschillende cardists en goochelaars.

Voor de release van deze winter heeft de Dutch Card House Company een opvallend deck bedacht met een uniek ruitpatroon net zoals diamon playing cards N° 2 van afgelopen zomer. Met tinten kersenwijn rood en romig geel vullen de kleuren elkaar aan en smelten samen om een uniek patroon te creëren. Deze harmonieuze compositie wekt het gevoel van een warme winter, dus: "Winter Warmth."

De Dutch Card House Company wilden de trend voortzetten om de ruit samen te assembleren op een manier dat het een geometrisch aantrekkelijk patroon creëert met levendige kleuren die opwaaien als ze worden aangewakkerd, opgebloeid en gedeeld. Cardists zullen blij zijn met de resultaten!

Deze keer heeft de Dutch Card House Company besloten om de index te veranderen in een traditionele lettertype om het gemakkelijker te maken om ermee te spelen. Ze zijn doorgegaan met de kwaliteit van USPCC om ervoor te zorgen dat deze speelkaarten van topklasse zijn. Dit garandeert dat diamon playing cards N° 5 nog beter zal zijn dan de vorige versie, de diamon speelkaarten N° 2.

Dit diamon playing cards N° 5 deck heeft 56 custom speelkaarten in poker formaat inclusief 2 Jokers, 1 advertentie speelkaart en 1 gaff kaart, namelijk een grijze ruiten 5 aan zowel de voorkant als aan de achterkant. Deze diamon speelkaarten zijn door de United States Playing Card Company geprint op Bicycle crushed paper stock met een Linoid finish en voorzien van een traditionele cut.

Diamon Playing Cards N° 5 Winter Warmth
Dutch Design Playing Cards
Manufactured for Diamoncard Amsterdam The Netherlands

© 2018 by the Dutch Card House Company
Licensed by Artedame Dutch Design Studio
The United States Playing Card Company
Made in USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk US Playing Card
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Diamon Playing Cards N° 5 Winter Warmth

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: