Jack Daniel’s Tennessee Honey Playing Cards


Jack en Bicycle maken een onvergetelijke kaart avond! Speel je favoriete kaartspel thuis met familie en vrienden met dit originele recept Tennessee Honey creme thema speelkaarten deck van USPCC terwijl je van een glas heerlijke whiskey van Jack Daniels geniet. Je vrienden van Jack Daniel’s herinneren je eraan om verantwoord te drinken. Geniet, maar drink met mate.

Deze origineel recept Jack Daniel’s Tennessee Honey playing cards zijn nu verkrijgbaar bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 5,85

Jack Daniel’s Tennessee Honey Playing Cards

Jack Daniel’s Tennessee whisky de #1 sterkedrank ter wereld, nu verkrijgbaar Jack Daniels speelkaarten in een mooi Tennessee Honey, beige en crème design. Jack Daniel's Tennessee Whisky is niet meer weg te denken uit de Amerikaanse drankenindustrie en is diep geworteld in zowel de geschiedenis als in de popcultuur. Deze whiskey wordt genoemd in meer dan 24 populaire liedjes en is te zien in 16 tv-series en films.

Jack Daniel's Tennessee whiskey
Jack Daniel's is een traditioneel merk Tennessee whiskey en de best verkopende Amerikaanse whisky ter wereld. Jack Daniels whisky wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee in de Verenigde Staten van Amerika, door de Jack Daniel Distillery, die eigendom is van de Brown-Forman Corporation sinds 1956.

Dit Jack Daniel’s original recipe Tennessee Honey deck heeft 56 poker formaat speelkaarten geprint op premium Bicycle cardstock en worden geleverd met 2 Jokers + 1 advertentie kaart en 1 double backer kaart. Dit Jack Daniels deck van de United States Playing Card Company heeft een Classic Air-Cushion Finish zodat de playing cards eenvoudig schudden en optimale prestaties.

Jack Daniel’s Tennessee Honey
Jack Daniel’s Tennessee Honey Playing Cards
Drink met mate.
JACK DANIEL’S en JACK DANIELS TENNESSEE HONEY zijn gedeponeerd handelsmerkenen
eigendom van Jack Daniels Properties Inc. ©2018 Jack Daniel’s. Alle rechten voorbehouden.
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Jack Daniel’s Tennessee Honey Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.