Nieuw

Super Bees Playing Cards

Elke schurk heeft een held nodig. Spring erin en luister naar de oproep.

Bestel daarom vandaag nog bij speelkaarten winkel deze Super Bees playing cards gemaakt door Ellusionist en Cartamundi.

Op voorraad
€ 10,95

Super Bees Playing Cards

Zonder bijen zouden mensen ophouden te bestaan, het zijn stille helden die toegewijd zijn aan het bestuiven van ons land en niets terug verwachten. Hun doel zou niet moeten zijn om ons te dienen, maar ze doen het.

Daarom draagt Ellusionist van alle verkochte Super Bees decks 10% van de winst af aan IUCN en lokale goede doelen organisaties van Bijen die het het meest nodig hebben. Sinds Ellusionist het fonds van Killer Bee speelkaarten hebben opgezet, hebben ze al meer dan $30.000 opgehaald, maar dat is niet genoeg. Samen kunnen we meer doen.

Dat is waar Super Bees speelkaarten te hulp schieten. Met Cartamundi B9 witte card stock, met echte linnen afwerking en metallic goudkleurige inkt, voelt dit aan als het speciale editie stripboek dat in 10 jaar miljoenen malen meer waard is. Gouden ruggen hebben hetzelfde hexagonale ontwerp dat berucht is geworden door de Killer Bee speelkaarten, terwijl het speelkaarten doosje een premium stock is, ivoorwit met goudfolie details.

Deze Super Bees playing cards hebben 56 kartonnen poker size speelkaarten inclusief 2 jokers gedrukt op het beroemde B9 stock van Cartamundi voor duurzaamheid met de kwaliteit en het design van Ellusionist playing cards.

Super Bees Playing Cards
The Ellusionist Playing Cards Company
Cartamundi speelkaarten
Made in Belgium

Meer informatie
Merk Ellusionist
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Super Bees Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: