Maison de Monet Patience Speelkaarten Piatnik


Monet Gallery Maison de Monet patience speelkaarten set Piatnik, extra kleine speelkaartjes voor het kaartspelletje patience. Deze kunstzinnige patience kaartjes zijn voorzien van een Claude Monet ontwerp en staan garant voor uren patience plezier.

Geen voorraad meer
 

Maison de Monet Patience Speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt sinds 1824 in Oostenrijk speelkaarten voor diverse kaartspelletjes. Piatnik speelkaarten staan wereldwijd bekend vanwege hun hoge kwaliteit kaarten. Deze speelkaarten set van Monet bevat twee stokken geplastificeerde kartonnen patience speelkaarten gemaakt door Piatnik. Elk Monet patience spel heeft 55 speelkaartjes met 4 indexen in de hoeken van de kaartjes. Beide stokken patience kaarten hebben een andere schilderij van Oscar-Claude Monet aan de achterzijde van de patience kaart. Deze Monet patience speelkaarten van Piatnik worden geleverd in een kartonnen dubbel spel doosje. Op de doos van de Piatnik MONET GALLERY Maison de Monet patience speelkaarten staat een afbeelding van prachtig schilderij van Monet.

Over de kunstenaar Claude Monet
Oscar-Claude Monet (1840-1926) is een wereldberoemde kunstschilder uit Frankrijk die een rijk oeuvre heeft nagelaten. Monet is vooral bekend om zijn prachtige impressionistische landschappen. Je kunt de kunstwerken van de impressionist Oscar Claude Monet ook met eigen ogen bekijken in Nederland. In Nederland tref je in de volgende musea werken aan van Monet: in het Van Gogh Museum in Amsterdam, in het Frans Hals Museum in Haarlem, in het Kröller-Müller Museum in Otterlo en in het Zaans Museum in Zaandam.

Piatnik Solitaire Playing Cards
2 x 55 speelkaarten

Gemaakt in Wenen, Oostenrijk
Piatnik Maison de Monet Solitaire Playing Cards
Piatnik No. 202742

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Patience (42 x 63 mm)
Index kaarten Jumbo index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Goud en zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Maison de Monet Patience Speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.