Nieuw

Mandalorian speelkaarten


Star Wars The Mandalorian speelkaarten, dit is de weg.

De Star Wars The Mandalorian playing cards zijn direct uit voorraad leverbaar bij Speelkaartenwinkel.nl. Bestel nu je Mandalorian deck van theory11 online in onze playing card shop.

Op voorraad
€ 10,95

Mandalorian speelkaarten

Een andere krijger komt tevoorschijn in het Star Wars™ stelsel: een eenzame revolverheld in de buitenste regionen van het sterrenstelsel, ver weg van de autoriteit van de New Republic. Zijn naam is Din Djarin™. The Mandalorian™.

DE REIS VAN DE MANDALORIAN
Sluit je aan bij onze formidabele premiejager op zijn reis door de melkweg terwijl hij erop uit trekt om Het Kind te beschermen tegen gevangenneming door het Empire. Van het voltooien van premies voor Greef Karga tot het langverwachte duel met Moff Gideon zelf - het pad van onze geliefde protagonist is hierin opgetekend.

Volledig op maat gemaakt artwork van binnen en van buiten
De buitenverpakking is gewoonweg adembenemend. Beskar-zilver, space zwart en opvallende rode folies omhullen de kaarten binnenin, met gebeeldhouwde 3D-reliëfdruk van de Mandalorian helm. De Mandalorian playing cards van theory11 hebben volledig op maat gemaakte illustraties in elk aspect van het ontwerp, met de azen, jokers, plaatjes speelkaarten en het ontwerp van de achterkant geïnspireerd door fan-favoriete personages en evenementen.

Deze Star Wars Mandalorian speelkaarten van theory11 hebben 56 poker size playing cards inclusief 2 Jokers + 2 Star Wars Mandalorian advertentie kaarten geprint in de Verenigde Staten door de USPCC op Bicycle quality stock en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion finish voor optimale prestaties.

Star Wars The Mandalorian Playing Cards
Premium Playing Cards
Produced by theory11
Disney © & ™ LUCASFILM LTD
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zilver
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Mandalorian speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.