-49.92%

Marcel Luske TOCK Poker


Wanneer je altijd al hebt willen leren pokeren, maar niet wist waar te beginnen TOCK Poker is de ideale introductie in het legendarische spel van wedden en bluffen. Het is geweldig voor zowel beginners als gevorderden.

TOCKPOKER wordt gespeeld met een speciaal ontworpen kaarten die een waardevolle hint bevatten om vaardigheden, strategie en het leerproces te verbeteren. Met de sensatie van echte poker actie, ontwikkelen spelers het kritisch denken en leren ze de vaardigheden beheersen die nodig zijn voor Texas Holdem poker.

Op voorraad
Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 19,95

Texas Holdem Poker is de snelst groeiende spelvariant in de wereld geworden.

TOCK Poker is een leuk en eenvoudig kaartspel, dat spelers introduceert in de basis van Texas Holdem No Limit Poker. Ontworpen door TEAM PokerStars Pro Marcel Luske "The Flying Dutchman". TOCKPOKER, ook wel de babystapjes van poker genoemd is een intelligente variant op het klassieke kaartspel Texas Holdem Poker.
Check, Fold... or go 'all in.' There's no limit to the fun! Net zoals in andere kaartspellen is geluk nog steeds factor, echter in dit pokerspel wordt de nadruk gelegd op het herkennen en analyseren van de essentiële elementen van handselectie, positie van de speler en chip management.

Je kunt nu meedoen met het sensationele pokerspel, dat alles bevat wat je moet weten, en alle pokerspullen die je nodig hebt om te beginnen met het spelen van poker.

De Tock box bevat een deck TOCKPOKER speelkaarten, dealer button, small blind button, big blind button, sixhanded hand waarderings referentie, dealer cut card, 60 pokerfiches van goede kwaliteit en de beroemde Marcel Luske, the Flying Dutchman zonnebril.

Meer informatie
Merk Marcel Luske
Aantal Fiches 60 POKERFICHES
Indeling pokerset Standaard indeling
Materiaal Fiches ABS Fiches
Gewicht Fiches 10 gram
Kleur Fiches Diverse kleuren
Waarde Geen waarde
Model Sets Educatief Spel
EAN code 8719326457284
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Marcel Luske TOCK Poker
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: