Nieuw

Margaritaville Playing Cards

Margaritaville is niet alleen een bestemming, het is een manier van leven.

De Margaritaville playing cards er zitten betere dagen in de kaarten. Een zeer kleurrijk kaartspel perfect geschikt om mee te nemen op vakantie, met speelkaarten voorzien van tropische palmbomen en kleurrijke papegaaien.

Op voorraad
€ 7,50

Margaritaville Playing Cards

Welkom in Margaritaville, waar mensen loskomen van alles! Vol met strand lifestyle ambiance, dit kleurrijke deck met papegaaien speelkaarten neemt je zeker mee naar jouw favoriete tropische bestemming. Dus kom en vergeet je problemen in een tropisch paradijs! In Jimmy Buffett’s wereld van Margaritaville, is paradijs gewoon een gemoedstoestand. Zowel de voorkanten als de achterkanten van deze Margaritaville playing cards zijn doordrenkt met ontspanning en plezier voorzien van tropische palmbomen en kleurrijke speelkaarten van papegaaien.

De Margaritaville speelkaarten hebben 56 poker size playing cards inclusief 2 joker en zijn door USPCC geprint op premium Bicycle brand cardstock en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion Finish zodat deze kaarten makkelijk te schudden zijn en optimaal presteren.

Margaritaville Playing Cards
© 2018 The United States Playing Card Company

Margaritaville trademarks zijn gebruikt onder licentie
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Margaritaville Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.