Memento Mori Playing Cards Blue


Tijd is het meest kostbare geschenk. Het laat ons fantaseren en drijft ons om te creëren.

Met dit prachtige kaartspel van goochelaar en Youtuber Chris Ramsay kun je een statement maken. Deze Chris Ramsay playing cards zijn een prachtig magic cadeau voor jong en oud. De Memento Mori Playing Cards Blue zijn direct te koop uit voorraad in onze online speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 10,95

Memento Mori Playing Cards Blue

Veel historici geloven dat playing cards een diepere, esoterische betekenis hebben, dat elk kaartsymbool één van de vier seizoenen is. Elke speelkaart binnen een kaartsymbool één van de dertien fasen van de maan is. De tweeënvijftig speelkaarten in een kaartspel vertegenwoordigen de tweeënvijftig weken van het jaar en samen zou dit slechts één jaar van je leven vertegenwoordigen. Een constante herinnering dat onze tijd op aarde zo vergankelijk is. Creëren, fantaseer, inspireren ... Memento Mori.

Chris Ramsay
Geboren in Duitsland en momenteel woonachtig in Montreal in Canada. Chris Ramsay is een professionele magician en Youtuber die regelmatig video’s, vlogs en tutorials uploadt over Magic, Street Magic en Cardistry. Deze goochelaar is gespecialiseerd in misleidende praktijken, hij heeft een scherp oog voor ongelooflijke visuele esthetiek. Chris Ramsey heeft een grote online aanwezigheid op youtube, instagram, facebook en twitter met volgers van over de hele wereld.

De Memento Mori playing cards blue hebben een poker size en bevatten twee jokers en twee gaff cards namelijk: één blanco en één double backer card. Dit Memento Mori deck is door USPCC geprint op karton en afgewerkt met een air-cushion finish.

Memento Mori Playing Cards Blue by Chris Ramsay
Murphy’s Magic Supplies, Inc.
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Murphy’s Magic
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Memento Mori Playing Cards Blue
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.