Memento Mori speelkaarten

Rating:
100 % of 100

Memento Mori, bedenk dat je sterfelijk bent!

Memento Mori speelkaarten kopen van magician en Youtuber Chris Ramsay dat doe je gewoon online in onze Murphy’s Magic speelkaarten shop. Deze Chris Ramsay speelkaarten zijn direct uit voorraad leverbaar bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 10,95

Memento Mori speelkaarten

Dit is afgeleid van de middeleeuwse Latijnse theorie en de praktijk van reflectie op sterfelijkheid en is al eeuwenlang een alomtegenwoordig onderdeel van de menselijke cultuur. Van filosofisch tot artistiek, de fascinatie, angst en waardering van de dood heeft consequent onze verbeeldingskracht geboeid en gecultiveerd. Veel beoefenaars van deze theorie hielden zich eraan, artefacten of aandenkens die dienden als een herinnering dat het enige zekere in het leven de dood was. Veel van deze items waren vaak objecten (horloges, halskettingen) in de vorm van schedels.

De kale botten van 3D creatie en grafische kunst, de eerste stappen van animatie kunnen worden geïnterpreteerd als het begin van 'virtueel' leven.

Veel historici geloven dat speelkaarten een diepere, esoterische betekenis hebben, dat elk kaartsymbool één van de vier seizoenen is. Elke kaart binnen een kaartsymbool één van de dertien fasen van de maan is. De tweeënvijftig kaarten in een kaartspel vertegenwoordigen de tweeënvijftig weken van het jaar en samen zou dit slechts één jaar van je leven vertegenwoordigen. Een constante herinnering dat onze tijd op aarde zo vergankelijk is.

“Dit deck is mijn Memento Mori." - Chris Ramsay

Chris Ramsay
Geboren in Duitsland en momenteel woonachtig in Montreal in Canada. Chris Ramsay is een professionele goochelaar en fulltime Youtuber die regelmatig video’s, vlogs en tutorials uploadt over Magic, Street Magic en Cardistry. Deze magician is gespecialiseerd in misleidende praktijken, hij heeft een scherp oog voor ongelooflijke visuele esthetiek. Chris Ramsey heeft een grote online aanwezigheid op youtube, instagram, facebook en twitter met een exponentieel groeiend aantal volgers van over de hele wereld.

Deze poker formaat Memento Mori speelkaarten worden geleverd inclusief 2 jokers en zijn door USPCC gedrukt op karton en afgewerkt met een air-cushion finish.

Memento Mori Playing Cards by Chris Ramsay
Murphy’s Magic Supplies, Inc.
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Murphy’s Magic
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Memento Mori speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.