Mickey Mouse Friends Playing Cards

Geniet van de Disney experience met Mickey Mouse en zijn vrienden met deze Disney playing cards!

De Mickey Mouse Friends playing cards zijn nu online verkrijgbaar bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 13,00

Mickey Mouse Friends Playing Cards

Dit Disney deck herdenkt "Mickey Mouse and Friends”, de belangrijkste Disney tekenfilmpersonages die voor heel wat actie zorgen! Dit verfijnde design maakt gebruik van kleuren die je aan Disney herinneren. De mooie en schattige personages in pastelkleuren worden elk weergegeven op een hoogwaardige karakterkaart, evenals over de hele voorkant van dit Disney kaartspel. Op de Mickey Mouse Friends playing cards staan op de plaatjes speelkaarten je favoriete Disney figuren die allerlei sporten aan het beoefen zijn zoals: atletiek, zwemmen, snowboarden, surfen, basketbal, volleybal en voetbal. Wees weer een kind!

Mickey Mouse en zijn vrienden
Bekende tekenfilm- en strippersonages uit de tekenfilms en stripverhalen van Disney zoals: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck en Goofy de beste vriend van Mickey Mouse. Speel nu je favoriete kaartspelletje met deze Mickey Mouse vrienden speelkaarten met de ongekend populaire Disneypersonages.

Deze Disney speelkaarten hebben 54 kartonnen poker formaat playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd inclusief 2 Jokers. De Mickey Mouse Friends playing cards zijn gemaakt in overeenstemming met Disney en gedrukt door de JL Card Company in Taiwan.

Disney logo

Mickey Mouse Friends Playing Cards
JLCC - JL CARD COMPANY

®DISNEY
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Disney
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Mickey Mouse Friends Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.