Mickey Mouse speelkaarten

Geniet van de Disney experience met de heerlijke Mickey Mouse speelkaarten!

Deze officiële Disney Mickey Mouse kaarten zijn nu direct online te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 13,00

Mickey Mouse speelkaarten

Samen met de iconische Mickey Mouse, het ultieme symbool van Disney, maakt het geavanceerde ontwerp van deze Mickey Mouse speelkaarten gebruik van kleuren die op elke speelkaart herinneren aan Disney! De mooie kleuren zijn elk opgenomen in deze hoogwaardige Mickey Mouse playing cards. Wees weer een kind!

Mickey Mouse
Mickey Mouse, ook regelmatig kortweg Mickey genoemd, is een Amerikaanse animatie- en stripfiguur van de Disneystudio's. Mickey Mouse werd in 1928 door Walt Disney zelf ontworpen en sindsdien is Mickey Mouse een icoon voor The Walt Disney Company en één van de meest herkenbare symbolen in de wereld. De vaste vriendin van Mickey Mouse is Minnie Mouse.

Dit Mickey Mouse kaartspel heeft 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd inclusief 2 Jokers. De Mickey Mouse playing cards zijn gemaakt in overeenstemming met Disney en geprint door de JL Card Company in Taiwan.

Disney logo

Mickey Mouse Playing Cards
JLCC - JL CARD COMPANY

®DISNEY
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Disney
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Mickey Mouse speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.