Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Militaire Pin-Up kaarten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Dit kickstarter playing cards project herleeft moderne pin up en toont de kunstwerken van de Oekraïense kunstenaar Sviatoslav Pashchuk, deze militaire speelkaarten zijn nu te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.


Deze militaire pin-up kaarten hebben een reliëf en folie op de tuck box en een zegel met het oude wapen van de Kozakken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
€ 9,95

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 65,75

  1.    Huidig productMilitaire Pin-Up kaarten
  2.    Bicycle Tactical Field Playing Cards
  3.    Kaartmat zwart

Productbeschrijving

Details

Militaire Pin-Up kaarten

Pin-up stijl, of afbeeldingen van modellen of actrices waarvan de in massa geproduceerde foto's bedoeld waren voor informele doeleinden, d.w.z. bedoeld om "pinned-up" te worden aan de muur, bereikten hun grote populariteit tijdens de Eerste Wereldoorlog. Voor de soldaten waren ze een vertegenwoordiging van een ideale mooie vrouw en symboliseerden degenen die thuis op hen wachtten.

Dit kickstarter speelkaarten project herleeft moderne pin-up en toont de kunstwerken van de Oekraïense kunstenaar Sviatoslav Pashchuk. Sviatoslav Pashchuk werkzaam bij Agitcom is de maker van deze Military pin up playing cards. Hij is een grote fan van Gil Elvgren en maakt veel illustraties in erotische stijl, Sviatoslav Pashchuk wilde dit kunstwerk in een vergelijkbare stijl maken als die van Elvgren. Sviatoslav Pashchuk heeft hem niet gekopieerd natuurlijk, de pin-up meisjes op zijn posters zijn meer discreet en serieus, omdat ze de strijdkrachten vertegenwoordigen.

Over Gillette Elvgren
Gillette Elvgren (1914 - 1980) was een Amerikaanse schilder van pin-up girls, reclame en illustratie en studeerde aan de American Academy of Art. Gillette Elvgren is het meest bekend voor zijn pin-up schilderijen voor Brown & Bigelow, een uitgeverij gevestigd in Saint Paul, Minnesota, die kleding en promotionele merchandise van het merk verkoopt.

In dit leger speelkaarten deck met military pin up playing cards besloot Sviatoslav Pashchuk om de Pin-Up stijl te combineren met de militaire stijl van het huidige Oekraïense leger, één van de sterkste en meest geavanceerde legers van Oost-Europa. Zijn personages zijn vrouwen van de moderne oorlog, hardvochtig en meedogenloos en dus probeerde hij meer kracht en terughoudendheid te tonen die inherent is aan de klassieke Pin Up stijl. Zowel op het kaartendoosje als op de speelkaarten heeft Sviatoslav Pashchuk moderne wapens en symbolen geïllustreerd.

Dit militaire pin up deck heeft 52 poker formaat kaarten gemaakt van karton + 2 Jokers en is door de Noir Playing Card Company geprint in de Oekraïne op de hoogste kwaliteit.

Military Pin Up Playing Cards

Glory to the heroes
Art by Sviatoslav Pashchuk
Produced in by NPCC
Made in Ukraine

Extra informatie

Extra informatie

Merk NPCC
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Militaire Pin-Up kaarten

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: