Modiano kaarten poker index licht blauw


Licht Blauwe poker size plastic kaarten met dual poker index in 4 hoeken van de speelkaarten, een kleine index in de hoeken en een jumbo index in het midden van de Modiano kaarten.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 7,99

Modiano kaarten poker index licht blauw

100% Plastic kaarten met een dual poker index in 4 hoeken van de speelkaarten, deze Modiano kaarten poker index worden ook wel duel index of poker peek index speelkaarten genoemd. Deze Modiano kaarten poker index zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor het poker kaartspel. Dit licht blauwe deck plastic poker size speelkaarten van Modiano bevat 52 speelkaarten en 3 jokers. Deze Modiano poker index speelkaarten zitten verpakt in cellofaan en in een beschermende kartonnen speelkaarten doosje.

100% Plastic speelkaarten van Modiano
Al meer dan 140 jaar maakt de Italiaanse speelkaarten fabrikant Modiano een aantal van de beste kaarten ter wereld. Deze 100% plastic kaarten van Modiano zijn zeer geliefd onder pokerspelers en poker rooms in Nederland en België. Alle 100% plastic speelkaarten van Modiano zijn waterbestendig, geschikt voor schudmachines en uiterst duurzaam.

Modiano Speelkaarten Company
Opgericht in 1868
Gemaakt in Triëst in Italië

Meer informatie
Merk Modiano
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 3 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Dual index
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Modiano kaarten poker index licht blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.