Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Monopoly Deal kaartspel

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Het kaartspel Monopoly Deal is het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars. Verzamel straatkaarten! Gebruik actiekaarten om huur te krijgen en deals te sluiten. Het spel is voorbij als i speler 3 complete straatsets heeft in 3 verschillende kleuren. Die speler wint!


Dit Monopoly Deal kaartspel van Hasbro Gaming is een kort spel van 15 minuten en ideaal om mee te nemen op reis of op vakantie zodat je ook in de auto of in het vliegtuig het beroemde gezelschapsspel Monopoly kunt spelen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95
€ 6,95

Productbeschrijving

Details

Monopoly Deal kaartspel

Het Monopoly Deal kaartspel is alle Monopoly-pret in een snel te spelen kaartspelletje. Het wordt geleverd met 110 Monopoly kaarten, waaronder bezittingkaarten, huurkaarten, huis- en hotelkaarten en jokers. Op de Monopoly actiekaarten staat wat een speler moet doen, zoals het betalen van huur of het sluiten van gevaarlijke deals. Huis- en hotelkaarten verhogen de huurwaardes. Met jokers kunnen spelers bezittingsets bouwen. En spelers betalen hun schulden met geldkaarten. Verzamel als eerste speler 3 complete bezittingkaartsets in verschillende kleuren en je bent de winnaar. Dit Monopoly kaartspel is een fantastische manier om het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars in wel 15 minuten te spelen!

Aantal spelers: 2 tot 5 spelers

Minimum leeftijd: 8+

Speelduur: Kort spel van 15 minuten!

Inhoud: 110 Monopoly speelkaarten

Inclusief: Spelregels binnenin de verpakking.
Info: De namen en logo's van Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly, het kenmerkende ontwerp van het speelbord, de vier hoekvakjes, de naam Mr. Monopoly en het figuurtje, evenals elk van de kenmerkende elementen van het bord en de pionnen zijn handelsmerken van Hasbro voor haar beroemde gezelschapsspel en toebehoren. Extra: Bewaar deze informatie zodat je nodig contact met Hasbro Gaming kunt opnemen. Kleuren en details in de ontwerpen kunnen afwijken van de afbeelding op de verpakking.

Hasbro Gaming

Monopoly Deal Card Game
© 2019 Hasbro Gaming
 MONOPOLY © 1935 Hasbro
Gemaakt in België

Extra informatie

Extra informatie

Merk Hasbro
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Monopoly Deal kaartspel

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

UNO Kaartspel

UNO Kaartspel
€ 10,95

DOS Kaartspel

DOS Kaartspel

Normale prijs: € 12,95

Nu slechts € 11,50

Skip-Bo Kaartspel

Skip-Bo Kaartspel

Normale prijs: € 16,99

Nu slechts € 14,99

Keezenspel

Keezenspel
€ 15,95