Nieuw

Monopoly Deal kaartspel


Het kaartspel Monopoly Deal is het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars. Monopoly Deals ruil, steel & win! Zo win je! Zorg dat je als eerste drie complete stratensets verzamelt!

Monopoly Deal word snel schatrijk! Verzamel 3 startensets om te winnen! Actiekaarten gooien het spel om!

Dit Monopoly Deal kaartspel van Hasbro Gaming is een kort spel van 15 minuten en ideaal om mee te nemen op reis of op vakantie zodat je ook in de auto of in het vliegtuig het beroemde gezelschapsspel Monopoly kunt spelen.

Op voorraad
€ 10,95

Monopoly Deal kaartspel

Het Monopoly Deal kaartspel is alle Monopoly-pret in een snel te spelen kaartspelletje. Het wordt geleverd met 110 Monopoly kaarten, waaronder bezittingkaarten, huurkaarten, huis- en hotelkaarten en jokers. Op de Monopoly actiekaarten staat wat een speler moet doen, zoals het betalen van huur of het sluiten van gevaarlijke deals. Huis- en hotelkaarten verhogen de huurwaardes. Met jokers kunnen spelers bezittingsets bouwen. En spelers betalen hun schulden met geldkaarten.

Verzamel als eerste drie verschillende stratensets om te winnen! Gebruik actiekaarten om huur te krijgen en straten te stelen en ruilen, enzovoort. Vergeet niet om geld in je eigen bank te steken, want andere spelers zullen jouw geld proberen te stellen! Dit Monopoly kaartspel is een fantastische manier om het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars in wel 15 minuten te spelen!

Aantal spelers: 2 tot 5 spelers
Minimum leeftijd: 8+
Speelduur: Kort spel van 15 minuten!
Inhoud: 110 Monopoly speelkaarten
Inclusief: Spelregels binnenin de verpakking.
Info: De namen en logo's van HASBRO en MONOPOLOY, het kenmerkende ontwerp van het spelbord, de vier hoekvakjes, de naam MR. MONOPOLY en het figuurtje, evenals elk van de kenmerkende elementen van het bord en de pionnen zijn handelsmerken van Hasbro, Inc.  voor haar beroemde gezelschapsspel en toebehoren. © 1935, 2024 Hasbro.
Extra: Bewaar deze informatie zodat je nodig contact met Hasbro Gaming kunt opnemen. Kleuren en details in de ontwerpen kunnen afwijken van de afbeelding op de verpakking.

Hasbro Gaming

Monopoly Deal Card Game
MONOPOLY, HASBRO en alle gerelateerde handelsmerken en logo's zijn
handelsmerken van Hasbro, Inc. © 1935, 2024 Hasbro.
Vervaardigd in China.

Meer informatie
Merk Hasbro
Aantal kaarten 110 kaarten
Aantal Jokers 4 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 5010996237088
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Monopoly Deal kaartspel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.