Muhammad Ali Playing Cards


Muhammad Ali playing cards, speelkaarten met klassieke foto's van ”The Greatest" met zijn meest memorabele quotes zoals: ‘float like a butterfly, sting like a bee.

Prachtige thema speelkaarten van de beste bokser aller tijden, Muhammad Ali. Boksen is een zeer populaire sport en daarom zijn deze Muhammad Ali speelkaarten niet alleen een mooi cadeau om kado te doen aan boks liefhebbers maar ook een schitterend boks cadeau om te krijgen.

Op voorraad
€ 5,49

Muhammad Ali Playing Cards

Muhammad Ali is de beste bokser aller tijden, simpelweg "The Greatest". Zijn artisticiteit, kracht en snelheid waren uniek. Hij was een fenomeen: behendig, bruut, geestig, welsprekend en bovenal charismatisch, zoals deze klassieke foto's en citaten onthullen. Hij zweefde echt als een vlinder, prik als een bij. Op deze Muhammad Ali playing cards vind je meer dan 54 memorabele quotes van Muhammad Ali.

Cassius Clay beter bekend als Muhammad Ali
Muhammad Ali geboren in 1942 als Cassius Marcellus Clay was een Amerikaanse professionele bokser, activist en filantroop. Onder de naam Cassius Clay deed deze Amerikaanse bokser in 1960 mee aan de Olympische Spelen in Rome en won hij goud bij de halfzwaargewichten.

Nadat hij lid was geworden van de Nation of Islam, een Amerikaanse organisatie van donkere moslims, veranderde hij zijn naam in Muhammad Ali. Nadat hij Olympisch Kampioen werd begon zijn professionele bokscarrière die in totaal zo’n twintig jaar zou duren en Muhammad Ali drievoudig wereldkampioen zwaargewicht werd. Muhammad Ali vocht tal van legendarische bokswedstrijden, gevechten georganiseerd door bokspromotor Don King, Fight of the Century: Frazier tegen Ali, The Rumble in the Jungle: Ali tegen Foreman en Thrilla in Manila: Ali tegen Frazier. Muhammad Ali vocht in totaal 61 prof bokspartijen, waarvan hij er maar liefst 56 won waarvan 37 op knock-out en Ali verloor 5 professionele bokspartij tegen: Joe Frazier, Ken Norton, Leon Spinks, Larry Holmes en Trevor Berbick.

De bijnaam van Muhammad Ali is ”The Greatest" en Muhammad Ali wordt algemeen beschouwd als één van de belangrijkste en meest gevierde sportfiguren van de 20ste eeuw en als één van de grootste boksers aller tijden. In 2016 op 74-jarige leeftijd stierf Muhammad Ali aan de gevolgen van de ziekte van Parkinson.

Deze Muhammad Ali speelkaarten hebben 55 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en komen met 1 Joker + 1 index kaart en 1 Muhammad Ali professional fight record card met al zijn professionele bokswedstrijden met jaartallen en uitslagen. Dit is een geen officieel Muhammad Ali product, dat onafhankelijk wordt gepubliceerd en dat om auteursrechtelijke redenen niet beschikbaar is in de VS of Canada.

Muhammad Ali Playing Cards
© Foto’s: GI - GETTY IMAGES en P - POPPERFOTO
Designed by Haime & Butler
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Muhammad Ali Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.