NOC Cardistry-Con Deck


Het NOC Cardistry-Con Deck is een zeer beperkte uitgave van NOC playing cards, ontworpen door Alex Pandrea in samenwerking met Dan and Dave en de Cardistry Con Convention.

De NOC Cardistry-Con editie speelkaarten zijn in een zeer beperkte oplage te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 8 over
€ 20,00

NOC Cardistry-Con Deck

Limited Edition NOC speelkaarten ontworpen door Alex Pandrea in samenwerking met Dan and Dave. Exclusief gemaakt voor Cardistry-Con 2019 in Portland, Oregon. Deze NOC Cardsitry-Con playing cards zitten verpakt in een premium holografische folie tuck box.

Het NOC Cardistry-Con deck heeft 56 playing cards in poker size en wordt geleverd inclusief 2 jokers en een special ruiten 7 reveal Gaff inbegrepen + NOC advertentie speelkaarten. De NOC Cardistry-Con playing cards zijn tot in de perfectie geprint door USPCC op karton, thin crushed premium stock. Het NOC Cardistry-Con deck zijn super gelimiteerde speelkaarten, er zijn slecht 2019 deck geprint. Minder dan de helft van het gedrukte aanbod zal via online playing card shop te koop zijn en als ze uitverkocht zijn, zullen deze NOC’s niet meer gedrukt worden.

NOC Cardistry-Con Playing Cards
House of Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk NOC
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:NOC Cardistry-Con Deck
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.