Nieuw

NOC speelkaarten zomereditie lichtblauw


De NOC speelkaarten zomereditie lichtblauw van House of Playing Cards zijn gemaakt in Taipei in Taiwan door EPCC.

Deze blauwe NOC playing cards zijn nu direct uit voorraad te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 7,50

NOC speelkaarten zomereditie lichtblauw

Sinds 2012 zijn eenvoud en elegantie bepalend voor de NOC speelkaarten serie. Elke editie is altijd beter en beter en deze tweede druk van de Summer NOC's maakt geen uitzondering! De NOC speelkaarten zomereditie maakt gebruik van dezelfde kenmerken en het ontwerp als het NOC v3 deck, maar dan met de ongelooflijke kwaliteit die EPCC blijft ontwikkelen en verbeteren. Het ontwerp legt de nadruk op het werk dat je met de NOC playing cards doet, waardoor afleiding wordt voorkomen. Het op maat gemaakte speelkaartendoosje, die zijdelingse opengaat, heeft een handige speelkaart onthulling op de binnenkant van de flap is geprint. Deze NOC decks zijn LIMITED en zullen snel gaan! Mis jouw kans niet om deze NOC speelkaarten op te halen bij Speelkaartenwinkel.nl!

Deze NOC speelkaarten zomereditie lichtblauw hebben 54 speelkaarten in poker size en worden geleverd inclusief 2 Jokers. De NOC minimal playing cards zijn gemaakt door Expert Playing Card Company (EPCC) in Taipei in Taiwan.

NOC Summer Edition Playing Cards Light blue
HOUSE OF PLAYING CARDS
The Expert Playing Card Company, LCC
Made in Taipei in Taiwan

Meer informatie
Merk NOC
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:NOC speelkaarten zomereditie lichtblauw

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.