Oranje Bicycle Club Tattoo playing cards


Neem een tattoo! Oranje Bicycle Club Tattoo playing cards. Vier verschillende kaartsymbolen. Vier verschillende tattoo stijlen. Elke kaart in dit unieke tattoo kaartspel is met de hand geïllustreerd door Joey Hamilton van de wereldberoemde Club Tattoo in Las Vegas, Nevada. Dit is de oranje versie van de beroemde Bicycle Club Tattoo playing cards.

Geen voorraad meer
 

Oranje Bicycle Club Tattoo playing cards

De kunstenaars van Club Tattoo, één van de meest bekende tattoo en piercing studio's in de wereld, ontwierp deze originele kunst op elke speelkaart van dit kleurrijke Bicycle deck. Elk kaartsymbool van deze oranje Bicycle Club Tattoo playing cards heeft zijn eigen stijl van de tattoo art, waaronder schedels tatoeages, traditionele Japanse tattoos, Dag van de Doden tattoos en de traditionele tatoeages. Elk van de vier kaartsymbolen: harten, ruiten, klaveren en schoppen werd ontworpen door een andere tatoeëerder. Deze Club Tattoo playing cards hebben originele kunstwerken aan zowel de voor- als aan de achterkant van elke speelkaart en op het kaartdoosje. Deze poker size playing cards zijn gemaakt in de USA door The United States Playing Card Company op premium karton met een hoogwaardige afwerking.

CLUB TATTOO
De wereldberoemde Club Tattoo werd opgericht in 1995, toen Chester Bennington (zanger van Linkin Park) een partnerschap aanging met marktleiders Sean en Thora Dowdell om de beste Tattoo shop in de wereld te creëren; Club Tattoo. Met 4 high-end tattoo studio's in Arizona, in Las Vegas in het Planet Hollywood Miracle Mile Shops en in San Francisco op Pier 39 bieden ze wereldberoemde tattoo artiesten en piercers, mannen en vrouwen mode, designer kleding, haute couture sieraden. Club Tattoo maakt trends door het creëren van een lifestyle concepten en is ervan overtuigd dat het niet alleen een tatoeage is...het is een levensstijl.

Bicycle Club Tattoo Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Oranje Bicycle Club Tattoo playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.