ORIGIN Cardistry Cards


Het eerste deck helemaal gemaakt voor cardistry. Een speciaal deck voor de beste fanning experience. Alle afbeeldingen op de kaarten zijn hetzelfde omdat deze Cardistry Touch decks specifiek gemaakt zijn voor cardistry.

De ORIGIN Cardistry Cards worden geleverd in het coolste kaartendoosje ooit, de Swivelbox.

Geen voorraad meer
 

ORIGIN cardistry deck

Het ORIGIN cardistry deck is veel meer dan alleen maar een pakje speelkaarten. De ORIGIN Cardistry Cards van Cardistry Touch hebben een uniek geometrisch ontwerp dat ervoor zorgt dat dit deck zich onderscheidt van alle anderen. Eén ontwerp wordt herhaald op elke kaart voor een verbeterde cardistry ervaring. Dus waarom zijn de ORIGIN Cardistry Cards beter dan alle andere speelkaarten die er zijn? Nou, omdat het geen speelkaarten meer zijn. Met maar één doel, dit object is nu de perfecte tool voor cardistry. Het ontwerp is perfect gecentreerd en de dunne randen aan de achterkant maken een duidelijk onderscheid tussen kaarten, voor strakkere cuts en displays. De diepe kleuren en scherpe contrasten, die alleen mogelijk zijn met de nieuwste technologie op het gebied van offset drukwerk van Cartamundi, zorgen ervoor dat het ontwerp er echt uitspringt. De ORIGIN kaarten zijn ontworpen met fanning in gedachten: verschillende patronen komen tot leven, ritmes en verbindingen, afhankelijk van de manier waarop jij de kaarten uitwaaiert. De draaiende beweging wordt geaccentueerd door het middenstuk van het ontwerp: de kleuren versmelten tot een betoverende draaikolk die zich om de vaste lege plek in het midden heen wikkelt.

Cartamundi kwaliteit
Er is gekozen voor een papier van superieure kwaliteit met zachtere stock. Het karton is ook witter dan dat van concurrenten, waardoor de diepe kleuren van het ontwerp nog meer naar voren komen. Een nieuwe milieuvriendelijk vernis is ontworpen door Cartamundi voor deze kunstvorm: de "cardistry finish". De ORIGIN Cardistry Cards zijn gedrukt in België door de speelkaartenfabrikant Cartamundi uit Turnhout. Na 2 jaar onderzoek en hard werken in nauwe samenwerking met Cartamundi, heeft Cardistry Touch eindelijk gevonden waar ze naar op zoek waren. Welkom in de toekomst.

51 Kaarten: een oneven aantal kaarten maakt faro moves en trucs eenvoudiger, omdat je de ene helft in de andere kunt schudden terwijl je de totale controle behoudt. Deze cardistry kaarten hebben een pokerformaat en de afbeeldingen op de kaarten zijn allemaal hetzelfde omdat deze Cardistry Touch decks specifiek gemaakt zijn voor cardistry. Origami telefoonstandaard: Als je nu een kaarttruc met je telefoon wilt opnemen, gebruik dan gewoon de meegeleverde extra kaart en vouw deze samen als een telefoonhouder met de app "My shuffles".

ORIGIN Cardistry Cards
Cardistry Touch
Cartamundi sinds 1765
Gemaakt in België

Meer informatie
Merk Touch
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:ORIGIN Cardistry Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: