Piet Mondriaan kaarten Piatnik


Piet Mondriaan kaarten Piatnik: hoogwaardige bridge, rummy en canasta kaarten van Piatnik met op de achterkant van deze speelkaarten prachtige kunstwerken met Squares van Mondriaan.

Op voorraad
€ 13,99

Piet Mondriaan kaarten Piatnik

Piatnik staat al meer dan 100 jaar bekend om de hoge kwaliteit kaarten die gemaakt worden in de speelkaartenfabriek in Oostenrijk. Dit dubbel deck speelkaarten van Piatnik en Piet Mondriaan bevat twee decks geplastificeerde kartonnen speelkaarten in bridge formaat voorzien van standaard indexen in alle 4 de hoeken van de speelkaarten. Beide kaartspellen hebben een verschillende kunstwerk met Squares van Mondriaan op de achterzijde van de kaart. Deze Piet Mondriaan kaarten Piatnik worden geleverd in een kartonnen dubbel deck kaartendoos.

Over de beroemde Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan
Deze kunstschilder uit Nederland, Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan (1872-1955), is vooral bekend om zijn geometrisch-abstracte werk, met de kenmerkende horizontale en verticale zwarte lijnen en primaire kleuren als: rood, blauw, geel en aangevuld met niet-kleuren zoals: grijs, wit en zwart. Deze wereldberoemde kunstenaar Piet Mondriaan is in het buitenland beter bekend als Mondrian, een naamswijziging die hij zelf invoerde nadat hij in Parijs in Frankrijk was gaan wonen. Het Gemeentemuseum in Den Haag bezit de grootste Mondriaan collectie ter wereld. Je kunt daar ’s werelds grootste collectie Mondriaan schilderijen bewonderen.

Mondrian Squares Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 speelkaarten
Piatnik No. 261336
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
EAN code 9001890261336
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Piet Mondriaan kaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.