Plastic bridge kaarten COPAG Class Modern


Modern design bridge kaarten te koop! Koop de beste kaarten die er te koop zijn in de winkel, 100% plastic kaarten van COPAG. De plastic bridge kaarten COPAG Class Modern hebben een jumbo index in 2 hoeken van de kaart.

Geen voorraad meer
 

Plastic bridge kaarten COPAG Class Modern

Class is COPAG’s plastic kaarten lijn, ideaal voor de meest veeleisende bridge spelers. De Class speelkaarten decks zijn zeer duurzaam en bestand tegen markering. Speel een potje bridge, het kaartspel rikken of het kaartspelletje klaverjassen met de beste speelkaarten die er te koop zijn de plastic bridge kaarten COPAG Class Modern.

COPAG plastic kaarten hebben een hoge internationale kwaliteit en lange levensduur. Vermijd blootstelling aan warmte en chemische producten. Gebruik alleen een vochtige doek voor het schoonmaken van deze plastic bridge kaarten COPAG Class Modern. Deze 2 plastic decks speelkaarten met één goud kaartspel en één zwart kaartspel hebben 54 speelkaarten per spel inclusief 2 jokers in bridge size (57 mm x 89 mm) en worden geleverd in een duurzame hard plastic kaartendoosje.

COPAG Playing Cards
100% Plastic Playing Cards - Jumbo Index - Bridge Size
COPAG sinds 1908

MADE IN BRAZIL

Meer informatie
Merk COPAG
Aantal kaarten 2 x 54 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud en zwart
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Plastic bridge kaarten COPAG Class Modern
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.