Play Dead Playing Cards by Riffle Shuffle

Play Dead playing cards, de nieuwe speelkaarten release door onze vrienden van Riffle Shuffle is een speelse kijk op een deck met een skull thema met een design van Steven Harrison.

Play Dead Playing Cards by Riffle Shuffle, the game is never over!

Op voorraad
€ 12,00

Play Dead Playing Cards by Riffle Shuffle

Introductie van Play Dead playing cards, een speelse kijk op een deck playing cards met een skull thema. Het combineert gedurfde lijn- en vormpatronen met 3D-vormen om deze gestileerde illustraties te produceren. Ontworpen door Steven Harrison en geproduceerd door Riffle Shuffle Playing Card Co. Play Dead is een speelkaarten deck ontworpen rond het idee dat we nooit moeten vergeten om speels te blijven en moedig te blijven. Blijf spelen, het spel is nooit voorbij.

Over de graphic designer Steven Harrison
Steven Harrison is een ervaren grafisch ontwerper en artdirector in Londen in het Verenigd Koninkrijk. Hij gebruikt voornamelijk fotomanipulatie en CGI (Computer Generated Imagery) om zijn kunst projecten tot leven te brengen zoals grafische illustraties, key art, visualisatie en reclamecampagnes. Klanten waarvoor Steven Harrison opdrachten heeft gemaakt zijn onder andere: Sony Playstation, EA-games, Disney, DreamWorks, BBC America, Adidas, Reebok, New Balance en HarperCollins. Alles wat Steven Harrison doet is gemaakt From Dust.

Het Play Dead playing cards deck van Riffle Shuffle heeft 56 poker formaat speelkaarten gedrukt door de United States Playing Card Company op het legendarische Bee Crushed karton. De Play Dead speelkaarten hebben 2 Jokers + 1 Riffle Shuffle reclame speelkaart en 1 extra Play Dead kaart. Het gaat hier om een beperkte uitgave en deze speelkaarten worden niet herdrukt, er zijn slechts 10.000 Play Dead Playing Cards decks geprint.

Play Dead Playing Cards by Riffle Shuffle

2019 First Edition 1 OF 10000

Designed by Steven Harrison

Produces by Kevin Yu

Riffle Shuffle Playing Card Co
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Riffle Shuffle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Play Dead Playing Cards by Riffle Shuffle

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.