Poker Champ


Poker Champ, poker plezier voor het hele gezin. Dit poker bordspel PokerChamp is ontwikkeld en gemaakt door Pierre Neuville, oud PokerStars Team Pro België, November Nine WSOP 2015 en uitvinder van bordspellen.

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 29,99

Poker Champ

POKER CHAMP™ is een bordspel gebaseerd op het spel poker, maar er wordt gespeeld met totaal andere regels. Het doel van het spel is om alle POKER CHAMP™ Awards te winnen. PokerChamp biedt plezier, spanning, ritme, emotie en een vriendelijke groepssfeer voor jong en oud. Dit ultieme poker bordspel is uiteindelijk op de markt gekomen na 2 jaar onderzoek en ontwikkeling. Voor miljoenen gezinnen is het spel Poker Champ de eerste echte mogelijkheid om thuis te genieten van pokeren.

Bij dit spel gaat het om spannend speelplezier en het binnenhalen van die felbegeerde POKER CHAMP™ Awards. Maar het spel helpt je ook om jouw intellectuele kwaliteiten verder te ontwikkelen (observatie, geheugen, logica, verleidingstechnieken en nadenken) en die vaardigheden onder de knie te krijgen die je bij alle grote pokermeesters terugziet zoals hoffelijkheid, fair play, intuïtie, acteertalent en zelfcontrole.

Inhoud van de doos:
- 1 speelbord voor 2 tot 6 spelers
- 1 set van 52 speciale POKER CHAMP™ kaarten
- 72 play tokens
- 7 POKER CHAMP™ Awards
- 6 Informatie grafieken

POKERCHAMP™
- Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
- Leeftijd: Geschikt voor 8 - 88 jaar oud
- Duur spel: Een spel duurt 60 tot 75 minuten

Pierre Neuville ook bekend onder zijn poker nickname: The Serial PokerStars Qualifier is voormalig Belgische Team PokerStars Pro, WSOP November Nine finalist 2015 en hij is uitvinder van bordspelletjes, waaronder Poker Champ™. Pierre Neuville was in de jaren 90 Vice President van een bekend speelgoed bedrijf in België tegenwoordig is hij zeer succesvol op de World Series of Poker en de Europese Poker Tour van PokerStars.

Meer informatie
Merk Pierre Neuville
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Poker Champ
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.