Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Poker Kaarten

Speelkaartenwinkel.nl heeft een ruim assortiment poker speelkaarten speciaal geselecteerd om heerlijk te kunnen pokeren. Het stok pokerkaarten waarmee je mee poker speelt is erg belangrijk. Zo mogen de poker speelkaarten niet beschadigd, gebogen of versleten zijn en daarom dien je jouw poker speelkaarten regelmatig te controleren en eventueel direct te vervangen. Ook verschillen pokerkaarten in de kaartgrootte van bridge speelkaarten, poker speelkaarten zijn breder dan bridge kaarten. 100% Plastic poker kaarten gaan vaak langer mee dan gelamineerde speelkaarten en worden gebruikt door casino's, poker rooms en pokerclubs.

Professionele poker speelkaarten

Bij Speelkaartenwinkel.nl kun je kiezen uit diverse wereldmerken poker kaarten zoals bijvoorbeeld de speelkaarten van: Bicycle, COPAG, Fournier, KEM, Modiano of Piatnik. En we hebben echte poker speelkaarten van de European Poker Tour, de World Poker Tour en zelfs van de World Series of Poker.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • EDGE Playing Cards

  Wat kan je zeggen over dit kaartspel, de EDGE Playing Cards? Woorden zijn onnodig als schoonheid voor je staat!

  Elegantie en kunst zijn levendig aanwezig op deze speelkaarten en de originaliteit ervan kan gewaardeerd worden met slechts een blik.

  Meer info
  € 15,50

 • Crystal Cobra Playing Cards by TCC

  De Crystal Cobra playing cards by TCC zijn geschikt voor zowel cardistry als voor card magic en gemaakt in een gelimiteerde oplage van slecht 2500 decks.

  Meer info
  € 12,00

 • FORMA speelkaarten

  De FORMA speelkaarten van TCC Playing Card Co. zijn geïnspireerd door geometrische basisvormen en ontworpen voor cardistry. FORMA is een playing cards deck dat speciaal is ontworpen voor cardistry professionals en liefhebbers van kaart magie.

  Meer info
  € 10,00

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst