Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

COPAG bridge size cut card PokerStars

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Zwarte plastic bridge size cut card, afmetingen 57 mm x 88 mm, van COPAG met het logo en het beeldmerk van 's werelds grootste online poker website Pokerstars.net in het rood en wit. Deze Poker Stars cut card is alleen geschikt voor bridge size speelkaarten. En kan worden gebruikt voor het snijden kaarten, als indicator van waar de Blackjack shoe is en bij het pokerspel om de onderste speelkaart af te dekken na het schudden en bij het geven van de kaarten.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 2,45

Nu slechts € 0,99

Normale prijs: € 2,45

Nu slechts € 0,99

Productbeschrijving

Details

COPAG bridge size cut card PokerStars

Veel pokeraars maken tijdens hun home game weinig of geen gebruik van cut cards. Terwijl casino's en poker rooms altijd cut cards gebruiken bij Black Jack, Punto Banco en Poker. Het laten zien van de onderste speelkaart bij het dealen van een potje poker is een veel gemaakte fout. Jammer eigenlijk, alle tegenstanders zien de onderste speelkaart bij het dealen en hebben toch weer één kaart meer gezien dan de dealer zelf.

Shuffle Up and Deal:
De juiste manier van het gebruik van een cut card werkt zo. De dealer legt de cut card naast het net geschudde deck speelkaarten neer. Eén speler plaatst een gedeelte van het compleet geschudde deck op de cut card. Vervolgens plaatst de dealer de overgebleven speelkaarten bovenop de kaarten die al gecoupeerd zijn, de cut is een feit. Dealer deal your cards.

COPAG SINCE 1908
MADE BY COPAG FOR POKERSTARS
SÃO PAULO, SP - BRASIL

Extra informatie

Extra informatie

Merk PokerStars

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: COPAG bridge size cut card PokerStars

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: