Jack Daniel’s kaarten

Jack en Bicycle maken een onvergetelijke kaartavond! Speel nu, onder het genot van een glas whisky, je favoriete kaartspel thuis met familie en vrienden met deze Tennessee sour mash whiskey playing cards van de United States Playing Card Company.

Deze traditionele Jack Daniel’s Black Label Old No. 7 kaarten zijn nu te koop bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 5,85

Jack Daniel’s kaarten

Jack Daniel’s de beste sterke drank ter wereld, nu te koop Jack Daniel’s kaarten in een rijk zwart, traditioneel Old No. 7 speelkaarten ontwerp. Jack Daniel's Tennessee Whisky is niet meer weg te denken uit de Amerikaanse drankindustrie en is diep geworteld in zowel de geschiedenis als in de popcultuur. Deze whisky wordt genoemd in meer dan 24 populaire liedjes en is te zien in 16 televisieseries en films.

Jack Daniel's whisky
Jack Daniel's is een traditioneel merk Tennessee whisky en de best verkopende Amerikaanse whiskey ter wereld. Jack Daniel's whisky wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee in de USA, door de Jack Daniel Distillery, die sinds 1956 eigendom is van de Brown-Forman Corporation.

Dit Jack Daniel’s deck heeft 56 poker size playing cards geprint op premium Bicycle cardstock en worden geleverd met 2 Jokers + 1 advertentie kaart en 1 double backer kaart. Dit Jack Daniel’s deck van USPCC heeft een Classic Air-Cushion Finish zodat de kaarten eenvoudig schudden en optimale prestaties.

Jack Daniels

Jack Daniel’s Playing Cards

Je vrienden van Jack Daniel’s herinneren je eraan om verantwoord te drinken.
JACK DANIEL’S is een gedeponeerd handelsmerk.

©2018 Jack Daniel’s. Alle rechten voorbehouden.
The United States Playing Cards
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Jack Daniel’s kaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.