Nieuw-12.85%

Knights speelkaarten Ellusionist

Daniel Madison en Chris Ramsay hebben samengewerkt om jou één van de meest elegante en beste kaarten te bieden die ooit bij USPCC vandaan zijn gekomen. Een crushed stock, gekoppeld aan een gladde afwerking en traditionele snit, maken deze Knights speelkaarten Ellusionist net zo goed als ze eruit zien.

Dit zijn de Madison + Ramsay Knights.

Op voorraad
Speciale prijs € 13,90 Normale prijs € 15,95

Knights speelkaarten Ellusionist

Het paard, is het meest verwoestende en onvoorspelbare stuk op het schaakbord. Anders dan de loper, toren of zelfs de koningin, is het paard niet gebonden aan wat hem omringt. Het is het enige stuk dat in staat is om aan zijn tegenstanders te ontsnappen door er overheen te springen. Een paar verrassingen liggen in de simplistische en klassieke matte witte en gouden folie kaartdoos. Deze verborgen functies belichamen de esthetiek en functionaliteit die zowel magicians, gokkers als schaakspelers aanspreken. Metallic goudkleurige inkt in combinatie met originele kunstwerken van de waanzinnig creatieve geest van Oban Jones brengt dit iconische design stuk voor je ogen tot leven.

De Knights speelkaarten Ellusionist hebben 56 speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton en worden geleverd met 2 jokers + 2 paarden speelkaarten.

Knights Playing Cards by Ellusionist

The Ellusionist Playing Cards Co.

The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Ellusionist
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Knights speelkaarten Ellusionist

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: