Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Mugshots Playing Cards Piatnik

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Busted! Mugshots playing cards Piatnik een deck speelkaarten met mug shots van gangsters, filmsterren, rocksterren en criminelen.


Wat dacht je van een kaartspelletje spelen met beroemdheden zoals: Paris Hilton, Lindsay Lohan, Huge Grant, Elvis Presley, Al Capone of andere sterren op hun slechtste moment.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,99
€ 4,99

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 21,93

  1.    Huidig productMugshots Playing Cards Piatnik
  2.    Gangsters Speelkaarten Piatnik
  3.    Cherry Casino Fremonts Desert Inn Purple Deck

Productbeschrijving

Details

Mugshots Playing Cards Piatnik

De speelkaarten fabriek van Piatnik maakt als sinds 1824 zeer goede speelkaarten in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze mugshots playing cards Piatnik met portretfoto’s van sterren en andere bekende mensen voor officiële doeleinden, in het bijzonder voor politiedossiers. Mugshots van gangsters en filmsterren, rocksterren en rovers .... en the good, the bad and the ugly. Van beroemde dronkaards tot criminelen, een galerij van de beroemde en de beruchte. Zo vind je in dit mugshots card deck van Piatnik onder andere playing cards van: Al Capone a.k.a. Scarface, Lucky Luciano, Pablo Escobar, Lee Harvey Oswald, Jane Fonda, Wild Bill Hickok, Sitting Bull, Joseph Stalin, Martin Luther King Jr, Frank Sinatra, Huge Grant, OJ Simpson, Paris Hilton, David Bowie, Elvis Presley, Lindsay Lohan, Vincent Gigante a.k.a. The Chin, Buster Keaton en vele andere.

Mugshots
Een mug shot of mugshot, een informele term voor politiefoto’s, is een fotoportret van een persoon vanaf de taille, meestal genomen nadat een persoon is gearresteerd. Het oorspronkelijke doel van de mugshot was om wetshandhavers toe te staan een fotoverslag van een gearresteerd persoon te hebben om identificatiedoeleinden door slachtoffers, het publiek en onderzoekers mogelijk te maken. Het nemen van een mugshot impliceert niet schuld, het is alleen een verslag van arrestatie of opsluiting.

Deze mugshots speelkaarten van Piatnik hebben 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en zijn inclusief 2 Jokers. 


Mugshots! Playing Cards

© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons

Piatnik speelkaarten sinds 1824

Piatnik No. 1688

Made in Austria

Extra informatie

Extra informatie

Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Mugshots Playing Cards Piatnik

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: