Poker voor meisjes


Pokeren voor meisjes, een Nederlands poker boek speciaal geschreven voor vrouwen. Dit Nederlandstalige pokerboek poker voor meisjes is direct uit voorraad te koop in onze speelkaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

Poker voor meisjes

De ideale poker speler is een vrouw. Als ze de inzet verhoogt gelooft iedereen dat ze de beste kaarten heeft, want vrouwen bluffen immers niet. Eigenlijk heeft ze al gewonnen op het moment dat ze mee speelt want vrouwen spelen alleen de beste kaarten: dat weet iedereen. Bijna alle mannen vinden het heel vervelend om van een vrouw te verliezen en dat maakt hen onzeker, ongeconcentreerd en verward. Alleen haar aanwezigheid is al voldoende om de kansen van het mannelijke speelveld met de helt te verminderen.

Waarom wordt het - inmiddels razend populaire - poker dan toch gedomineerd door mannen? Is er een mannelijke samenzwering die met man en macht probeert de vrouwen uit de poker-arena te houden, bang dat ze zelf anders van de tafel geveegd zullen worden? Ongetwijfeld, maar het is toch vooral ook de onbekendheid van vrouwen met het spel. In Desperate Housewives wordt ook regelmatig een potje gepokerd, maar we zijn er vrij zeker van dat niemand Teri Hatcher ooit zelfs maar de regels van het spel heeft uitgelegd.

Wij denken dat vrouwen een aanwinst zijn voor het spel. In het doorzien en manipuleren van de tegenstander, in het liegen en verbergen zijn vrouwen volgens ons net zo goed, zo niet beter dan mannen. Om vrouwen meer bij het spel te betrekken en ook omdat de bestaande pokerboeken zicht voornamelijk richten op mannen hebben we besloten een pokerboek te schrijven dat zich nou eens op vrouwen richt, We hopen dat dit er toe zal leiden dat de pokerarena nog kleurrijker, fascinerende en spannender wordt.

Meer informatie
Geschreven met Merijn de Haen & Jelle Peters
Taal Nederlands geschreven
Genre Leren pokeren voor beginners
Moeilijkheidsgraad Voor beginners
Aantal pagina's 184
Kaft Paperback
ISBN 90-810821-3-2
ISBN 13 978-90-810821-3-6
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Poker voor meisjes
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.