Poker zitplaatsen kaarten tafel 1-5


Poker Seating Cards voor pokertoernooi, tafel 1 tot en met 5 seat 1 tot en met 10 en 4 blanco reserve seating cards.

Je kunt de poker zitplaats kaarten bijvoorbeeld in een champagnekoeler stoppen voor de loting van het pokertoernooi. Iedere speler trekt zelf één kaart en kan direct aan de pokertafel plaatsnemen. Wanneer een speler uit het toernooi ligt haal je de kaart op bij de tafel en zo weet je precies hoeveel spelers er aan een bepaalde tafel zitten en zijn alle poker toernooi tafels steeds in balans.

Geen voorraad meer
 

Poker zitplaatsen kaarten tafel 1-5

Als je een multi table pokertoernooi organiseert en op een snelle en professionele manier de pokerspelers een plaats wil toewijzen door middel van een loting dan bieden de poker zitplaats kaarten de oplossing. Het seating kaarten deck heeft 54 plastic PVC kaarten van hoge kwaliteit. De afmeting van de kaarten is 69 mm x 45 mm en de achterkant van de kaarten zijn wit en niet transparant. De kaarten zijn er met 5 verschillende poker tafel nummers en iedere tafel heeft 10 verschillende stoel nummers. Het seating poker pakket is ook voorzien van 4 reserve blanco kaarten zodat je een kaart kunt vervangen die beschadigt of kwijt geraakt is.

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Poker zitplaatsen kaarten tafel 1-5
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.