Nieuw

(PRODUCT)RED speelkaarten

Elk deck maakt een verschil en jij kunt helpen, koop nu een deck (PRODUCT)RED speelkaarten!

Stel je een wereld zonder aids voor.

Voor elke aankoop van een deck (PRODUCT)RED speelkaarten gaat $1 naar het Wereldfonds om de preventie en behandeling van hiv/aids in Afrika ten zuiden van de Sahara te ondersteunen.

Op voorraad
€ 10,95

(PRODUCT)RED speelkaarten

Aids is de belangrijkste doodsoorzaak onder jonge vrouwen wereldwijd. Toch is het te voorkomen en te behandelen. theory11 is trots om hun samenwerking met (RED) voort te zetten in de strijd om Aids te beëindigen. Elk deck (PRODUCT)RED speelkaarten kan tot vijf dagen levensreddende hiv-medicatie bieden. Dit medicijn houdt niet alleen iemand met hiv gezond, maar voorkomt ook dat moeders het virus doorgeven aan hun ongeboren baby's. Een enkel doel, een eenvoudig ontwerp. Het deck zelf is adembenemend, met een eenvoudig, elegant, dieprood design blind met de inscriptie die we allemaal delen: stel je een wereld voor zonder aids.

(PRODUCT)RED™
Product Red is een gelicentieerd merk dat samenwerkt met bedrijven zoals o.a.: American Express, Apple Inc., Beats Electronic, Converse, Dell, Emporio Armani, Gap, Hallmark, Microsoft, Motorola, Primark, Starbucks, The Coca-Cola Company en theory11. Het concept is in 2006 opgericht door U2 frontman en activist Bono, samen met Bobby Shriver van de ONE Campaign en Debt, AIDS, Trade, Africa (DATA). (PRODUCT) RED zorgt voor bewustwording en fondsen om hiv/aids in acht Afrikaanse landen te helpen elimineren. Tot op heden heeft (RED) meer dan $650 miljoen opgehaald voor het Wereldfonds voor de bestrijding van aids in Sub-Sahara-Afrika, met gevolgen voor de levens van meer dan 180 miljoen mensen wereldwijd.

Dit (PRODUCT)RED speelkaarten deck van theory11 heeft 56 poker size playing cards geprint in de USA door de United States Playing Card Company op FSC-gecertificeerd papier uit duurzame bossen. Het (PRODUCT)RED deck heeft 2 Jokers en 2 (PRODUCT)RED advertentie speelkaarten.

(PRODUCT)RED Playing Cards
Premium Playing Cards
Geproduceerd door Theory Eleven
MFG in U.S.A.

Meer informatie
Merk theory11
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:(PRODUCT)RED speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.