Nieuw-17.08%

Queen Bee luxe speelkaarten


Queen Bee luxe speelkaarten, een iconisch kaartspel voor de matriarch van de bijenkorf. Aanbeden door de kolonie en fel beschermd. Het speelkaarten ontwerp van The Ellusionist Playing Card Company is een klassieker van borderless speelkaarten, die zich tot in het oneindige herhalen met bijen die in tegengestelde richting vliegen.

Speelkaarten gemaakt in België op de beroemde E7 stock van Cartamundi zijn het beste voor magie, kaartspellen en kaart handling in het algemeen. Niets voelt beter.

Op voorraad
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,00

Queen Bee luxe speelkaarten

Introductie van Hare Majesteit "The Queen", de Queen Bee is de matriarch van de bijenkorf. Aanbeden door de hele kolonie en fel beschermd. Na het maken van enorm populaire Killer Bee- en Super Bee playing cards in het verleden, wist The Ellusionist Playing Card Company dat er slechts nog één niveau dat onontgonnen bleef... De vereerde monarch zelf - de Queen Bee. In tegenstelling tot hun Killer- en Super Bee-decks, die een vage witte halo hebben rond de rand van het deck - Queen Bees hebben geen rand. De Queens stromen over de rand in hun glorieuze overvloed.

Deze Queen Bee luxe speelkaarten hebben 56 kaarten in pokerformaat, waaronder 2 Jokers + 1 double backer en 1 Bees advertentiekaart, allemaal gedrukt in België op de beroemde E7 speelkaarten papier van Cartamundi, volgens ons het beste voor magie, kaartspellen en card handling in het algemeen. Niets voelt beter.

Gedrukt op beroemde E7 stock
Ellusionist was één van de eerste grote speelkaarten producenten die met Cartamundi in België begon te drukken. Cartamundi heeft hard gewerkt om E7 stock te creëren en het werd 2 jaar geleden gelanceerd met Ellusionist's Blue Cohorts speelkaarten. Het deck dat door velen wordt gecrediteerd voor het overschakelen van hun loyaliteit van USPCC naar Cartamundi decks.

Queen Bee Luxury Playing Cards
Gemaakt en gedistribueerd door The Ellusionist Playing Card Company
Cartamundi speelkaarten
Kaarten vervaardigd in België

Meer informatie
Merk Ellusionist
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Queen Bee luxe speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.