Nieuw

Raijin speelkaarten


Natuurlijk is dit Japanse kaartspel de beste keuze voor elke kaartverzameling en een geweldig cadeau. Het toont ook de vastberadenheid op het gebied van games en de culturele en creatieve industrie.

Bestel deze speelkaarten uit Japan, de Raijin speelkaarten, nu online op Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 15,00

Raijin speelkaarten

De Raijin speelkaarten van BOMBMAGIC herscheppen de Japanse klassieke verhalen van Fujin en Raijin, met een 21e-eeuws uiterlijk. Fujin is de Japanse god van de wind, vaak afgebeeld met een grote zak wind op zijn schouders - Raijin is de god van bliksem, donder en stormen.

Het ontwerp van Raijin playing cards is het resultaat van de samenwerking met de Britse illustrator, Fionn Jordan. Fionn Jordan is een kunstreiziger die meerdere jaren in zowel Japan als Taiwan heeft gewoond, dus hij is al diep in de Oost-Aziatische cultuur. Fionn is goed in het maken van strips, daarom nodigde BOMBMAGIC hem uit om mee te doen aan dit speelkaarten project. Het moet moeilijk voor te stellen zijn dat dit soort oosterse stijl door een westerling is gecreëerd! Om je de zorg over te brengen die aan dit Raijin deck is besteed, was dit project een jaar in de maak en is het meer dan tien keer herzien. In de laatste periode van dit project moest Fionn vanwege logistieke problemen zijn onderdelen afmaken in het Verenigd Koninkrijk. Dit project is de eerste keer dat BOMBMAGIC een tripartiete grensoverschrijdende samenwerking aangaat met Taiwan, Japan en het Verenigd Koninkrijk en we hopen dat jij enthousiast bent over de resultaten!

De Raijin speelkaarten van BOMBMAGIC hebben 54 poker size playing cards gemaakt door de Taiwan Playing Card Company in Taiwan op speelkaartenkarton en heeft 2 Jokers.

Raijin Playing Cards by BOMBMAGIC
TAIWAN PLAYING CARD CO.
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk BOMBMAGIC
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Raijin speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.