Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Red Dragon magic speelkaarten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Met gepaste trots presenteren wij jou het eerste speelkaarten ontworpen door de populaire cardist en YouTuber Red Dragon. De manipulatie van dit Red Dragon deck is gewoon fantastisch en je zal ze met plezier gebruiken voor cardistry of magic.


Deze Red Dragon magic speelkaarten zijn een must have magic deck voor optredens of voor je playing cards verzameling!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
€ 14,95

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 21,90

  1.    Huidig productRed Dragon magic speelkaarten
  2.    Bicycle Dragon Playing Cards

Productbeschrijving

Details

Red Dragon magic speelkaarten

De achterkant van deze Red Dragon magic speelkaarten is geïnspireerd op het symbool van de Tao die het pad vertegenwoordigt, het worden van alle dingen en dat wordt gerealiseerd met een beweging die oscilleert tussen twee uitersten: telkens wanneer één ervan wordt bereikt, duwt een kracht in de tegenovergestelde richting enzovoort. De twee helften waarin het cirkelvormige symbool is verdeeld vertegenwoordigen dus tegelijkertijd twee tegenovergestelde en complementaire principes: bijvoorbeeld vrouwelijk en mannelijk, koud en warm, donker en licht. Dit alles wordt weergegeven in dit kunstwerk van dit Red Dragon deck, door twee tegengestelde draken, één rode en één zwarte. De achterkanten hebben een dunne rand die hun schoonheid verbetert.

De plaatjes van deze speelkaarten zijn standaard om dit Red Dragon kaartdeck een grote herkenbaarheid te geven, zodat dit deck niet alleen voor cardistry maar ook voor jou favoriete kaartroutines kan worden gebruikt. De enige uitzondering zijn de azen die zijn aangenaam vergroot.

De doos met de gestileerde afbeelding van een draak en zijn rode en zwarte kleur is zeer elegant en mysterieus. Er is bewust voor gekozen om geen zegel op het kaartdoosje aan te brengen, om de esthetische perfectie van het doosje niet te verpesten.

Een bijzondere vermelding verdient de kwaliteit van dit deck ... het is gewoonweg spectaculair!

De kaarten, gedrukt door de USPC de fabriek die bekendstaat om zijn Bicycle speelkaarten, hebben een extra verwerking ondergaan in vergelijking met de normale Biyclecards, waardoor ze iets dunner zijn geworden "crushed stock". Als je het Red Dragon kaartspel van 52 kaarten in je hand houdt, lijken het er maar 47 of 48! Deze magic speelkaarten glijden goed en de kaartgoochelaars onder ons zullen blij zijn om ze er echt onzichtbare dubbele lifts mee kunnen doen, zoals nooit tevoren. De manipulatie van dit deck is gewoon fantastisch en het zal een plezier zijn om ze te gebruiken voor cardistry of magic.

Een must have magic deck voor optredens of voor je speelkaarten collectie!

Het Red Dragon magic deck bestaat uit 56 poker size kaarten inclusief 2 jokers en is gemaakt door UPSC op crushed paper stock, dit houdt in dat deze magic speelkaarten gedrukt zijn op een iets dunner karton dan standaardkarton.

Red Dragon Playing Cards

The United States Playing Card Company

Made in USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk US Playing Card
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Red Dragon magic speelkaarten

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: