Red Dragon magic speelkaarten


Met gepaste trots presenteren wij jou het eerste speelkaarten ontworpen door de populaire cardist en YouTuber Red Dragon. De manipulatie van dit Red Dragon deck is gewoon fantastisch en je zal ze met plezier gebruiken voor cardistry of magic.

Deze Red Dragon magic speelkaarten zijn een must have magic deck voor optredens of voor je playing cards verzameling!

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 14,95

Red Dragon magic speelkaarten

De achterkant van deze Red Dragon magic speelkaarten is geïnspireerd op het symbool van de Tao die het pad vertegenwoordigt, het worden van alle dingen en dat wordt gerealiseerd met een beweging die oscilleert tussen twee uitersten: telkens wanneer één ervan wordt bereikt, duwt een kracht in de tegenovergestelde richting enzovoort. De twee helften waarin het cirkelvormige symbool is verdeeld vertegenwoordigen dus tegelijkertijd twee tegenovergestelde en complementaire principes: bijvoorbeeld vrouwelijk en mannelijk, koud en warm, donker en licht. Dit alles wordt weergegeven in dit kunstwerk van dit Red Dragon deck, door twee tegengestelde draken, één rode en één zwarte. De achterkanten hebben een dunne rand die hun schoonheid verbetert.

De plaatjes van deze speelkaarten zijn standaard om dit Red Dragon kaartdeck een grote herkenbaarheid te geven, zodat dit deck niet alleen voor cardistry maar ook voor jou favoriete kaartroutines kan worden gebruikt. De enige uitzondering zijn de azen die zijn aangenaam vergroot.

De doos met de gestileerde afbeelding van een draak en zijn rode en zwarte kleur is zeer elegant en mysterieus. Er is bewust voor gekozen om geen zegel op het kaartdoosje aan te brengen, om de esthetische perfectie van het doosje niet te verpesten.

Een bijzondere vermelding verdient de kwaliteit van dit deck ... het is gewoonweg spectaculair!

De kaarten, gedrukt door de USPC de fabriek die bekendstaat om zijn Bicycle speelkaarten, hebben een extra verwerking ondergaan in vergelijking met de normale Biyclecards, waardoor ze iets dunner zijn geworden "crushed stock". Als je het Red Dragon kaartspel van 52 kaarten in je hand houdt, lijken het er maar 47 of 48! Deze magic speelkaarten glijden goed en de kaartgoochelaars onder ons zullen blij zijn om ze er echt onzichtbare dubbele lifts mee kunnen doen, zoals nooit tevoren. De manipulatie van dit deck is gewoon fantastisch en het zal een plezier zijn om ze te gebruiken voor cardistry of magic.

Een must have magic deck voor optredens of voor je speelkaarten collectie!

Het Red Dragon magic deck bestaat uit 56 poker size kaarten inclusief 2 jokers en is gemaakt door USPC op crushed paper stock, dit houdt in dat deze magic speelkaarten gedrukt zijn op een iets dunner karton dan standaardkarton.

Red Dragon Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Crushed Stock
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Red Dragon magic speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.